Amnesia: The Dark Descent ijesztő?
Figyelt kérdés
Csak a demóját mertem letölteni, annál is hezitáltam egy sort, hogy telepítsem vagy ne. Most nagy nehezen belevágtam, és bár még nem történt semmi, a hangot mindig lenémítom és 10 percnél tovább sosem tudok játszani.2012. szept. 1. 16:26
1/8 anonim válasza:
Azt mondják, nekem meg van eredetiben de annyi "rosszat" hallottam róla hogy azóta se raktam fel. XD
2/8 anonim válasza:
nézd meg Pewdiepie régebbi Amnesia videóit és meglátod
3/8 anonim válasza:
Én megvettem a játékot... Nos aki nagyon ijedös ne vegye meg, de én msot visszem ki 3x és már nem ijesztő.
De 1 jótanács, ha megveszed tölts le mellé magyarositást, mert semmit nem fogsz érteni.
4/8 anonim válasza:
Amnesia: Nem annyira ijesztő inkább nyomasztó, nincs sok szörny. Az egész játékban 5-6 óra alatt, ha 10-15 tel futhatsz össze. Ha szereted a logikai kalandjátékokat biztos tetszeni fog, de elég sokat kell benne olvasgatni a jegyzeteket, a naplóbejegyzéseket. Ezért egyet kell értenem az előttem szólóval, ha nem vagy jó angolból tölts le hozzá magyarítást, mert a cselekmény az egyik legerősebb oldala a játéknak. Nekem tetszett szerintem jó játék volt, ami segít ha nappal játszasz, és feltolod a gammát vagy áthívod a haverokat együtt rettegni. (Pedig még az eleje nem is olyan szörnyűXD az első szörny megjelenéséig is vagy jó félórát kell játszanod. Juss el a börtönig...)
5/8 anonim válasza:
#4 Egyébként kicsit többször jön a szörny.. Föleg a Korusban (Brute). Hozáteszem a játék NEM LASSUAKNAK VALÓ.
Fürgén kell benne mozogni, föleg ha menekülni kell.
6/8 anonim válasza:
#3,#5 vagyok. Azt kifelejtettem hogy a játékban fent áll az eltévedés esete. Az akkor szokott elöfordulni hogyha kifogy a lámpásból az olaj.
7/8 anonim válasza:
De a custom storykban vannak olyan jump scare-k hogy beszarsz :D Nézd meg PewDiePie teleporting naked guy-jait :D
8/8 anonim válasza:
én már kijátszottam, a börtönnél beszartam de a többi rész nem volt vészes nyugodtan kipróbálhatod a custom storyk sokkal parábbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!