Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vistam van, Sims2-hoz kene,...

Vistam van, Sims2-hoz kene, angol a gep mert kulfoldrol van es nem tudom letolteni ezt a dolgot? (ez miert van bovebben lennt)

Figyelt kérdés

Na szoval ezt nem tudom letolteni: [link]

Fontos lenne mert a Sims2-hoz nem tudom beirni a penz kodot es nem ertem miert.:S )ha tudja vki akkor irjon koszonom...) de vegulis erre lenne szuksegem gepre sikerult letolteni,XP-s,magyar a masik az ellentet Vista-laptop,es angol nyelvu en nem igen tudok angolul mert meg kicsi vagyok es amugyis nemetes.pls valaki segitsen h mire kell h kattintani mert azt irja ki h a letoltes ujra,stb meg nem is ertem h ezek mik mert nem ennek kene megjelenni vagy hat minden olyan mas.koszonom szepen

2009. júl. 27. 20:06
 1/1 A kérdező kommentje:
jóó semmi feladom nem tudom letolteni mert php izzé-bigyuszos és a laptopon nincsen fennt ez a program vagy valami de nem akarom azt letolteni mert sokat foglal nincsen valami ilyen progi simshez ami nem ilyen formátumu és kitudokm csomagolni??? emrt csak ezzel van baj a FELSŐ SZÖVEGET FELEJTSÉTEK EL ERRE KELL IGAZÁBÓL VÁLASZ!!!
2009. júl. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!