Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sniper Elite-hez hasonló...

Sniper Elite-hez hasonló játékok? (Pcre) Vagy valami kommandós?

Figyelt kérdés
Valami jó, a gépigény független, mert a sniper elite v2 is elmegy fullon. Sniper Ghost Warrior nem lenne rossz csak hát gagyi.

2012. aug. 31. 18:43
 1/5 ULTRAGOKU4 ***** válasza:
0%

COD 1,2,3,4,5,6, (************ nehéz játék)

battlefield 2 (kicsit ez is nehéz) én már a mission 9 nél elakadtam xD

resident evil 4 túlélő-horror (az 1,2,3,5 meg ha van 6.része akkor azt ne próbáld ki mer az 1,2,3 az nagyon béna mindene szal grafikailag is felbontás meg minden az 5. és 6. ha van ilyen akkor azt se mer 1. az 5.nem horror 2. a 6. része meg szerintem nincs is deha van akkor nem horror)

akkor ott van a resident evil darkside chronicles horror bár nem olyan jó mint a resident evil 4

akkor splinter cell 1,2,3

2012. aug. 31. 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző: 12 elmúltál már? Cod mióta nehéz játék? És BF sem az.

Tovább nem is olvastam a kommentedet.

Egyébként Sniper elég egyedi játék, csak a többi része az igazi Sniper-es játék (Ghost Warrior, ami elég gagyi, de mindjárt jön a 2, ami úgy néz ki már jó lesz).

2012. aug. 31. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

bf2 mission 9?????

lehet hogy én vagyok a hülye de a bf2-nek van küldetéses single része

2012. aug. 31. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

ULTRAGOKU a alapból, hülyeségeket beszélsz, ugyanis a darkside chronicles csak ps3ra és wiire jelent, illetve mivel az rail shooter köze nincs a sniper elite féle taktikázós játékhoz. A COD epizódok pedig maximum veterán szinten nehezek. Ha pedig a Resident Evil első három részét grafikailag ítéled meg akkor inkább ne is játssz túlélő horrorral. A Resident Evil 6ról pedig csak demó van és az is csak ps3ra és xbox360ra. A 4. rész elég darkos stílus, de az is akciójáték akárcsak az 5. rész.

A Battlefield 2 pedig multis játék. Botok ellen játszani pedig pályától függetlenül relative nehéz. Szóval inkább nézz utána miről is beszélsz mert komplett hülyeségeket mondasz.

Neked pedig kérdező ajánlom a klasszikus Rainbow Sixet (1-3), főleg a 3at ha esetleg zavarna acsúnyább grafika. A Rainbow Sixekbe sokat számít a taktokázás az akciók megtervezése.

2012. aug. 31. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát az első válaszoló játékainak tényleg semmi köze sincs hozzá :D a Rainbow Six Vegas 2-vel játszottam régebben és elég jó volt. Lehet hogy letöltöm valamelyiket újra.
2012. szept. 2. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!