Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert ronda az Assassin's...

Miert ronda az Assassin's Creed 3?

Figyelt kérdés

Nem tudom megmagyarazni, de miota latok belole trailereket es mas elozetes videokat mindegyiken rondanak tunik.

A texturak kisse szogletesek, semmi amulatbaejto effect, kb mintha az AC 1-est reklamoznak

Nem vagyok biztos benne, hogy nem mondok hulyeseget es minden megjeleno jateknal igy neznek ki a pre-gameplayek, de kivancsi voltam a velemenyetekre, hogy csak nekem tunik igy, mert csak most figyeltem fel erre, mas jateknal nem.

2012. aug. 30. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Mert a sok hülye noob kockának csak a grafika a lényeg.

Miért nem értik meg, hogy egy játéknál nem a grafika a lényeg???!

2012. aug. 30. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg szép grafika nem 1 bf3 de jó.
2012. aug. 31. 01:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg játszasz vele! Szerintem meg a legjobb a grafika, és tényleg nem a grafika számít szerintem. Engem a sztorija érdekel, de nagyon.
2012. aug. 31. 06:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Figyelembe véve, hogy akár több száz, több ezer emberke is lesz a képernyőn egyszerre, szerintem egész jó. Valamint megvárnám azért a végső játékot, valószínű nem a szuper hatalmas felbontású textúráktól lesz szép, hanem a művészeti összképtől. De ha zavar, hagyd ki, jön majd Medal of Honor is, toljad azt.
2012. aug. 31. 09:02
 5/8 anonim válasza:
az ac nem olyan játék, mint a bf3, hogy a látványért fell kell áldozni az egyjátékos módot. az ac-ban a single és a multi is kiváló, és mellesleg nem ronda a látványvilága. egy motort nem csak abból lehet megítélni, hogy milyen a képi világa, hanem olyan dolgokból is minthogy több 100!! emberes csatákat lehet majd vívni
2012. szept. 2. 10:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Elnezest, hogy vita targya lettem, de elfelejtettem mondani, hogy en se tartozok a 'grafika alapjan itelni' csoportba, sot, barmivel eljatszok, ha jo a jatekelmeny

Evel nem arra akartam celozni, hogy ronda vagy ilyesmi, csak en ugy tudtam, hogy a trailerekben, a jatekok szebb pillanatait mutatjak be, egyfajta csalogatokent (mint az elelmiszerek dobozain) es ezert volt nekem meglepo, de valoszinuleg akkora mar a rajongotabora a jateknak, hogy mar nem kell ilyen aprosagokkal foglalkozniuk

Termeszetesn en is nagyon varom es elnezest megegyszer

2012. szept. 3. 17:36
 7/8 anonim válasza:

kétféle trailer van, van a gameplay trailer ami olyan mint amit írtál, a játékokból jelenetek. és vannak cinematic trailerek, amiknek sokkal jobb a grafikájuk. ne a cinematic trailere képi minősége alapján kezd el véleményt formálni a játék grafikájáról. itt van gameplay trailer: http://www.youtube.com/watch?v=EiVJG_mrtFo

és cinematic: http://www.youtube.com/watch?v=nL6chDa7T8Q

ja és tényleg ilyen szar a helyesírásod?

2012. szept. 3. 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, mostmar ertem es nagyon megkoszonnem, ha leirnad, hogy milyen helyesirasi gondokra utaltal. Ha az ekezetek hianyara gondolsz, akkor valoban helytelen de sima keyboardon tanultam irni es meg nem volt kedvem atterni magyarra.
2012. szept. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!