1/22 anonim válasza:
Hát olyan nagyon jó grafikájú nincsen, mivel, hogy jó sok játékos tudjon játszani valamit le kell butítani és a választás általában erre esik. Amúgy már rengeteg ilyen mmorpg-s kérdés van, ajánlom a keresőt és én a gamestar.hu -t szoktam olvasgatni.
2/22 anonim válasza:
Cabal Online,szerintem teljesen jó,de a MuOnline se rossz(muonline.hu),vagy tört Wow,de az nekem nem jött,maga az egész játék se.
3/22 A kérdező kommentje:
én szeretem a cabalt kifejezetten a grafikára megyek és a cabal-é azért már közepes kategória alatt van a többi meg közepes alsó szintein
2012. aug. 30. 17:50
4/22 anonim válasza:
Na majd a RaiderZ lesz egy jó free2play MMORPG ha megjelenik. A grafika elég jó lesz,nem ilyen metin2 meg wow féle,persze lehet mondani erre is hogy megint a WoW-ot próbálják keleti stílusban utánozni.
5/22 A kérdező kommentje:
na igen ezen már szép a grafika és jónak is tűnik
én a vindictuson játszom ezzel csak az a baj hogy a wow szintü grafika most már gagyinak tűnik
2012. aug. 30. 19:30
8/22 A kérdező kommentje:
a c9 az elég jónak tűni az aion meg egyáltalán nem érdekel
2012. aug. 30. 19:51
9/22 anonim válasza:
Wolrd of Tanks! Fullosan nagyon szép grafikája van, de alapon se rossz! A játék ingyenes csak néhány extra kiegészítő és páncélos kerül pénzbe, de ez a játék max 30%-a vagy még annyi se.
10/22 anonim válasza:
Hát mondjuk nem az, de szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!