Call of Duty Black Ops 2 vagy Medal of Honor Warfighter?
Mindkettő de ha Sinleplayer akkor Black Ops 2
ha Multi akkor medal of honor warfighter
(amúgy nem jelent meg semelyik szóval várhatsz még)
A commentek olvasása közben csak a fejemet tudtam fogni a "furcsa" mondatok láttán...
Single: Black ops 2: Tudtommal Kína és Amerika között folyik a háború a 2025 ös évek körül. Na itt volt az a pont amikor leblokkolt az agyam. Ne mondjátok már hogy a jövőben katonák fognak futkosni ide oda egy háborúban. Lóf@szt, a jövőben nem ilyen lenne egy háború hanem hogy elindítanak pár gépet az ellenség felé és ledobnak pár atombombát és elsöprik az utjukból ,de ehelyett a black opsban katonák futkoznak meg lövöldöznek mindenfelé. Szerintem ez már eléri a sz@ar szó jelentését. Ez a játék nem fantasy kategória hanem FPS!
Warfighter: Na ennek már hihetöbb a története mert csak terroristákat kell gyilkolni meg ilyenek.
Multi: a CoD megmutatta hogy nem tud valami jó multit összehozni ezen nem is csodálkozom. A MoH-ban csak azért bízom mert EA játék de ha más lenne a gyártója akkor az is sz@rul sülne el. Szóval Warfighter szerintem (ez saját vélemény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!