Tudnátok nekem olyan stratégiai játékokat ajánlani, amiben nagy seregeket tudok irányítani?
Mint a Total War széria, nem olyan mint az Age of Empires, ahol max 200-300 embernek tudok parancsolni. Lehet Fantasy Sci-fi akármi, csak sok katonának lehessen parancsolni meg lehessen benne taktikázni és én irányítsam a csatát.
Eéőre is hálásan köszönöm a válaszokat!
Rise of Nations
ilyesmire gondoltál?
Köszönöm mindkét válaszolónak, a Battle for Middle Earth -el már játszottam, tényleg jó fantasy stratégiai sokáig elvoltam vele, de ott is az a "baj", hogy csak párszáz fős hadsereg van, és én most valami "nagyobbra" gondoltam. Ettől függetlenül egyetértek veled.
Második válaszoló: pont ilyenre, de nincs valami 3ds grafikájú ilyen típusú játék?
Mount & Blade Warband
Neked kell toboroznod sereget. Vagy te leszel a király / kán / császár / szultán ( ez eléggé nehéz)
Vagy csatlakozol egy már meglévő Királysághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!