Hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet eltüntetni,vagy kikapcsolni a GTA SA-ban az emberek feje fölött mozgó,esetekben különböző színű fordított kúpos alakzatot,hogy ne legyen ott. Tök mindegy,hogy éppen körözött személyről van szó,vagy éppen célszemélyről, vagy mission módban van,vagy szerkesztési állapotban,azt szeretném,hogy ne legyen a fejük fölött semmilyen mozgó ábra.
Köszi a segítséget,ha meg lehet oldani valahogy.
2012. aug. 28. 22:28
2/6 A kérdező kommentje:
Valaki meg tudja mondani legalább,hogy mi ennek az ábrának a pontos neve, elnevezése?
2012. aug. 29. 11:22
3/6 A kérdező kommentje:
Arra asszem rájöttem,hogy vmelyik 3 modul tartalmazhatja a fájlt,vagy a kódot amit ki lehetne iktatni,de hogy melyiket és hol,azt nem tudom,de még erre sem mernék megesküdni.
Gta_sa.exe
gta3.img
gta_int.img
További ötletek és megoldások?
2012. aug. 30. 17:33
4/6 anonim válasza:
nem próbáld meg.Ezeket ha eltávolítód nem fog futni a GTA.Bár ebben nem vagyok biztos de ne próbáld meg.
5/6 anonim válasza:
Az azert van hogy mutassa az eletet de lehet kilehet venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!