Most mit csináljak a Wii-vel?
Figyelt kérdés
Vettünk utólag egy-egy nuncsákut és remoteot de mind kettő hibás de ez csak így kb 8 hónap után derült ki most meg már 10 hónapja vettük az Ebay-an! Nem is használom őket mert 90%-ba a másik kettő van használatba és az egy 1 évvel öregebb is mégis jó! Ennek pedig olyan hibái vannak hogy a forma egynél nem kanyarodik egyik irányba meg a nuncsákut sosem érzékeli egyik játék se hogy be van rá kapcsolva! Ilyenkor mi a teendő? Ugye EBAyen vettük és a németen!2012. aug. 28. 11:20
1/10 anonim válasza:
Mi az, hogy 8 hónap után derült ki, könyörgöm?!
Azzal már kitörölheted a segged (már elnézést), mert vissza nem fogják venni. 8 hónap...
2/10 anonim válasza:
Hát ha 8 hónapig nem próbáltad ki, csak most, és most derült ki hogy rossz, akkor csak egyet tudok mondani. Ezt most le kell nyelned. Az első dolog bármiféle rendelés esetén, hogy az megnézzük az áru nem sérült-e, nem hibás, minden tarozéka megvan-e. Én általában a csomagok felbontásánál videót is készítek (a későbbi bizonyítás végett). Sajnos te még ki sem próbáltad, és pont rosszat kaptál. Nincs mit tenni. KUKA
3/10 anonim válasza:
Minden jól meg van csinálva? Érzékelő be van állítva? stb...?...
Amúgy sajnos nem nagyon tudsz mit tenni...
Maximum, akitől vetted elküldeni a jó b...p..ba..xd
4/10 A kérdező kommentje:
Nem!!! Kipróbáltam, sokáig használtam de azért vettem hogy többen tudjunk egyszerre játszani viszont én mindig az eredetit használtam így ez kb. 100 óra játéknál csak 10-et volt használva! Vagy 20-at max.! Utána 8 hónapig kb. rendesen működött és szépen lassan semmi ledobás vagy törés után elkezdtek ilyen hibák lenni!
2012. aug. 29. 13:55
5/10 anonim válasza:
?? Akkor mi a problémád? Gondolom használt volt, előfordul, hogy valami elromlik...
6/10 A kérdező kommentje:
hát de nagyon keveset használtam és mind kettő elromlott! ajj!
2012. aug. 29. 15:06
7/10 A kérdező kommentje:
Nem biztos hogy használt volt amúgy! Ha beírjátok az ebay.de-re hasonlóak jönnek ki mint amilyet vettünk! Nem úgy néz ki mintha valami civil adta volna el! Aggasztó hogy 5 hónapig játszok vele boldog vagyok 7 ezret kiadtam és utána elromlik a nunchuk csatlakozása utána 3 hónapra rá a remote nem érzékel egy-két irányt! Ilyenkor most mit lehet csinálni? Visszaküldeni akkor nem lehet úgy hogy a pénzt kapjuk meg? Ez azért fura nekem mert ez rohadt nagy szemétség! Lehet direkt így csinálják! Olcsón, rögtön vedd meg, utána 8 hónap után elromlik és már nem tudod a nyakukba varni! Ez így nagyon nagy rothadékság!
2012. aug. 30. 02:49
8/10 anonim válasza:
Ha mikor megvetted, és akkor jó volt, akkor nem az eladó hibája...! Sajnos elromlott....Nem sűrűn van ilyen WII-nél, de előfordul!
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó volt! De tényleg nem dobtam le tehát ez megint a tervezett elavulás lesz:(!
2012. aug. 31. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!