Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki ismeri és már játszott a...

Aki ismeri és már játszott a Monster WoW-on, vagy a Taurin segítsen pls?

Figyelt kérdés

Karit szeretnék kezdeni,mivel ezek tört szerók nem igazak rájuk hogy mindegyik kaszt ugyanolyan jó...

Mit érdemes Monsteren,és Taurin?

Ha csak egyikre tudsz választ az is jó!

Köszike!

2012. aug. 28. 00:45
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Én még annó játszottam mind a kettőn és akkor a paladin mindent ütött mindkét szerveren.
2012. aug. 28. 01:31
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
taurira az arcane mage nem rossz.pvp-re imádom,pve-nél is megfelelö. persze ha tudod használni.
2012. aug. 28. 04:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egy érdekes kérdés. Taurin sok a paladin mert ugye ott 4 gombot nyomogatsz és teljesen mind1, hogy milyen sorrendben. Ezért sokan, akik nemigazán értenek semmilyen karihoz palát kezdenek mert azzal mindenki tud játszani.

Viszont! Egy olyan ember aki ismeri a kariját simán veri a palát. Taurin egyébként ajánlom pvp-re sh pap nagyon jól adja én ezzel tolom elég gyorsan meg lett a furi szett.

Pve-re én a legjobb dps-nek a fury wari-t mondom.

Monsteren én frost dk-val tolom, pve-ben nagyon odabasz és pvp-ben is elég jó. Viszont ha ott karit kezdesz ajánlom a huntát mert catában ők szerintem szinte mindent vernek.

Remélem segítettem:)

2012. aug. 28. 09:42
 4/8 ldominik válasza:
Taurin Én Huterrel Pvp be leverem a paladinokat viszont a Rouge ellen nincs esélyem
2012. aug. 28. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D Én sh pap lennék,az catán erős?Szóval van olyan mondjuk mint taurin?
2012. aug. 28. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Először is azt döntsd el hogy WOTLK vagy CATA kiegészítővel akarsz játszani, mert a Taurin WOTLK van Monster-WoWon meg CATA.
2012. aug. 28. 12:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen tudom hogy hol mi van.Azért kérdem hogy hol érdemesebb mondjuk papozni.
2012. aug. 28. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy monster wow-on nagyon sok a bugg. Taurin is van de nem igen észlelhető. Monster-en nagyon sok küldit nem lehet megcsinálni, mert buggos.
2012. aug. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!