Én még annó játszottam mind a kettőn és akkor a paladin mindent ütött mindkét szerveren.
2012. aug. 28. 01:31
2/8 anonim válasza:
taurira az arcane mage nem rossz.pvp-re imádom,pve-nél is megfelelö. persze ha tudod használni.
2012. aug. 28. 04:00
3/8 anonim válasza:
Hát ez egy érdekes kérdés. Taurin sok a paladin mert ugye ott 4 gombot nyomogatsz és teljesen mind1, hogy milyen sorrendben. Ezért sokan, akik nemigazán értenek semmilyen karihoz palát kezdenek mert azzal mindenki tud játszani.
Viszont! Egy olyan ember aki ismeri a kariját simán veri a palát. Taurin egyébként ajánlom pvp-re sh pap nagyon jól adja én ezzel tolom elég gyorsan meg lett a furi szett.
Pve-re én a legjobb dps-nek a fury wari-t mondom.
Monsteren én frost dk-val tolom, pve-ben nagyon odabasz és pvp-ben is elég jó. Viszont ha ott karit kezdesz ajánlom a huntát mert catában ők szerintem szinte mindent vernek.
Remélem segítettem:)
2012. aug. 28. 09:42
4/8 ldominik válasza:
Taurin Én Huterrel Pvp be leverem a paladinokat viszont a Rouge ellen nincs esélyem
2012. aug. 28. 10:03
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D Én sh pap lennék,az catán erős?Szóval van olyan mondjuk mint taurin?
2012. aug. 28. 11:21
6/8 anonim válasza:
Először is azt döntsd el hogy WOTLK vagy CATA kiegészítővel akarsz játszani, mert a Taurin WOTLK van Monster-WoWon meg CATA.
2012. aug. 28. 12:46
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igen tudom hogy hol mi van.Azért kérdem hogy hol érdemesebb mondjuk papozni.
2012. aug. 28. 15:57
8/8 anonim válasza:
Még annyit, hogy monster wow-on nagyon sok a bugg. Taurin is van de nem igen észlelhető. Monster-en nagyon sok küldit nem lehet megcsinálni, mert buggos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!