Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA IV autó berakása (? )...

Guhax kérdése:

GTA IV autó berakása (? ) többi lenn

Figyelt kérdés
Nekem az lenne a gondom, hogy a GTA IV-be szeretnék járművet berakni, de nem engedi spark IV-vel mert valami error-t ir ki..szóval nem is tudom el inditani a sparkIV-t segitsetek..előre is köszönöm :S:D

2012. aug. 27. 19:43
 1/8 anonim válasza:
a valami errorból nem sokat tudunk meg,pontosabban mit ír ki?
2012. aug. 27. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
your GTAIV.exe seems to be modified or is a newer version than this tool supports. if it is a never version, please check for an update of SparkIV.SparkIV can not run without a supported GTAIV.exe file
2012. aug. 27. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
van elvileg billentyűzeten olyan gomb h PrtScrSysRq vagy ha nem az a neve akkor meg PRTSKIRNT vagy hasonló azt nyomd meg amikor kiírja zt h error majd Kellékek Paint és ott felülszerkesztés beillesztés és mentsed a képet JPG formátumban a mentés másképpen-l és töltsed fel a képfeltőltés.hu ra ás a linket írd ki a gyakorikérdésekre és akkor ott többet tudunk mondani :)
2012. aug. 27. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
úgy értem hogy ide írd ki a linket
2012. aug. 27. 21:31
 5/8 ldominik válasza:
Nem a legfrissebb verziód van töltsd le a legfrissebb verziót! GTA IV-vel egyébként sokkal egyszerűbb beletenni ezt azt
2012. aug. 28. 10:10
 6/8 ldominik válasza:
Akarom mondani Open IV
2012. aug. 28. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:
2012. aug. 28. 15:58
 8/8 A kérdező kommentje:
meg bocsánat de ez a video amit küldtetek, az nekem nem jo mert egy pár fájl nem ugy van mint nálam :SS
2012. aug. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!