2/8 A kérdező kommentje:
úgy értem hány Kb/G ha letöltöm?
2012. aug. 27. 20:38
3/8 anonim válasza:
A játékokat nem letölteni kell, hanem megvenni, tehát teljesen irreleváns a kérdés.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,de le is lehet tölteni,és mivel én arra kérdeztem rá úgyhogy teljesen "irreleváns"
a válasz.
2012. aug. 27. 20:53
5/8 anonim válasza:
inkább vedd meg azzal többre mész
de ha nem nagyo akardo megvenni akk keres egy xbox classic játékot és akkor azt nézd meg hogy mekkora ha le van tőltve
6/8 anonim válasza:
Blabla ígyveddmeg úgyveddmeg.... naszal ez változó átalában 2.8 gigától egészen 4.7 ig mozognak ez játéka válogatja...
7/8 anonim válasza:
Ketteskének meg üzenem: Hol élsz barátom? Nem magyarföldön?
8/8 anonim válasza:
szakértö vagyok! a legkisebb game az 110mb a Lamborghini demo de jó grafikája van és játszható..a legnagyobb meg a conker 4.38gb éppen hogy rámegy egy sima dvd-re..amúgy a samsung drive viszi a DL lemezeket is pl a Rally Sport Challenge az 6232mb és DL lemezre ment csak rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!