Vettem egy játékot bankkártyával az Xbox live-ról, visszaigazolta, levonta és nem tudom letölteni?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, megvettem egy játékot és nem engedi letölteni, mit tegyek??2012. aug. 27. 10:20
11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom XD tudom ezt módosítani valahogy?
2012. aug. 27. 22:21
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a számot! Megpróbálom holnap!
2012. aug. 27. 22:22
13/15 anonim válasza:
Nem az a baj a bankkártyával, hogy visszaélhetnek vele, hanem, hogy macerásabbak, mint a pontok. A pontoknál csak megveszed, megkapod e-mail-ben a scannelt képet a kódról (legalább is, ha a livekodok.com-ról veszed, amit erősen ajánlok), beütöd, és már fel is van töltve. Amúgy a bankkártya visszaélés igazából lehetséges, de csak akkor, ha feltörnék a Microsoft rendszerét (ami eddig nem történt meg, ne is történjen.. Azért elég stabil a redmondiak rendszere, nem tartanék ettől).
A konzolod beállításai között a "location" opciónál milyen ország van bejelölve? Ha Magyarország, akkor a magyar Live-ra regisztráltál.
14/15 A kérdező kommentje:
Engem már nem érdekel, ebből most tanultam! Mindent megpróbáltam..köszi a kommenteket, legjobbakat nektek, üdv.
2012. aug. 28. 23:19
15/15 anonim válasza:
Az hogy a gép milyen lokalizációra van állítva, nem feltétlenül jelenti milyen országba van beregelve. A cím meg a telószám számít, legalábbis amikor 5 éve én regeltem, az volt a lényeg. De a lényeg valóban annyi, hogy ms pontokkal fizessen az ember, livekodok.com-ot én is csak ajánlani tudom, ne kártyázzon addig, amíg nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!