GTA Vice City. Segit valaki a fastest boat küldetésben?
Figyelt kérdés
sziasztok. a fastest boat küldetést nem tudom megcsinálni, mikor már megöltem mindenkit és leengettem a csónakot, ugye kiirja h ugorjak be, de mikor beleugrok, semmit sem csinál, nem tudom irányitani.. mi lehet a baj? köszi a válaszokat2012. aug. 27. 08:22
1/2 anonim válasza:
Nyomd meg az F gombot és el tudod vezetni. (rég nyomtam ki a VC-t szóval nem naon emlékszek) de csak ez lehet. Nyomd meg az F-et!
2/2 anonim válasza:
Írd be a yoututéba,hogy gta vice city fastest boat és meg tudodtt nézni,meg ha másik küldiné is elakac akkor ugyanígy kell! Énis így szoktam ha elakadok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!