A howrse játék magyar nyelvű változatában most hogy kel ezt a titkos 1. oldalt?
Figyelt kérdés
A célkitűzéseim között ez volt, és nem értem hogy hogy kell csinálni :Találd meg a titkos 1. oldalt(lépj az alábbi oldalra, és helyettesítsd az XXX-et azzal az évszámmal, amikor a játék kezdődött [link]
vagyis azt a részét nem értem, hogy most a három X helyére hogy kel beírni az évszámot! Légyszi segítsetek! ti hogy csináltátok? előre is köszi! :)
2012. aug. 27. 07:31
1/5 anonim válasza:
Szia! Ezzel én is sokat szenvedtem. Úgy kell, hogy a címet nem úgy írod be, hogy a végére ixeket teszel, hanem azt írod be, hogy 2011.
2/5 ~Andy~ válasza:
Nekem ha azt csinálom amit mondtatok azt írja ki hogy a kért oldal nem létezik.... :( Most mit csináljak??
3/5 anonim válasza:
csak akkor találod meg ha a célkitűzéseknél van! én is csak akkor találtam meg! most én sem találom:)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Végre sikerült! Majd ha kellesz még segítség, itt a gyakori kérdéseken megírom!
2012. szept. 22. 15:15
5/5 Tatár Liliána válasza:
zia!
Ow oldalán (a bemutatójában) a piros link!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!