Nintendosok/Super nintendosok! Tudnátok nekem ehhez hasonló játékokat ajánlani ezekre a régi konzolokra? (lent)
Főleg azoknak szól ez a kérdés,akik nintendo/super nintendo/sega konzolokon nőttek fel,vagy annak,aki sokat játszik ilyenekkel.
Valami jó mászkálós,bunyós kéne,olyan,mint a Final fight,meg hasonlók.Csak kérlek tüntessétek fel,hogy melyik konzolhoz van.Köszönöm előre is!
Double Dragon (mindhárom része) NES
Battletoads and Double Dragon (legjobb!) NES
Battletoads Battlemaniacs SNES
Battletoads and Double Dragon SNES
Final Fight 1-3 SNES
The Shadow SNES
MAME-re van egy rakat nagyon jó bunyós játék, szerintem próbáld ki.
Nagyon köszönöm mindkét választ!
A battletoadsokat is szeretem,de a problémám az velük,hogy a snes verzióban napokig szórakoztam csak egy pályával(!),most pedig továbbjutni sem tudok.Pedig csalással viszem(máskülönben elég nehéz).A sima Battletoadsról van szó,a többit végig vittem.
Mint ahogy rengeteg nintendo játék...általában,amikor befejtem a egy játékot,már vörös volt a fejem :)
Egyébként nem tudnál segíteni?Ott tartok,ahol valami szarságot kell fogni,mögöttem meg egy patkány jön,valami fűrésszel,de fogalmam sincs,hogy mit kell csinálni.A kígyós pályák után.
Megköszönném,ha tudnál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!