Gumilabda kérdése:
Hogy lehet szerencsesüti gépem a Sims 3ban? Már próbáltam kínában de nem tudok venni semeik boltban.
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 16:57
1/5 nanaz97 válasza:
elmész Kínába, ott a piacon, ha jól körül nézel, az árusokon, keresztül, találsz, ( nálam, annál van szerencsesüti gép, ahol ki van rakva, mint dísz) ott megveszed, hazamész és a családi eszköz tárban jelenik meg. ugyanígy van, a harci eszközökkel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem soha nem sikerült. Már vagy ezerszer néztem de nem találtam!
2012. aug. 27. 18:17
3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom......
2012. aug. 28. 18:06
4/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem Kínában de nem találtam! Esetleg tudsz csalókódot mondani? Előre is köszi!
2012. aug. 28. 21:09
5/5 A kérdező kommentje:
Ó, rá jöttem! Csak azt nem mondtad hogy egy emelettel feljeb b kell menni! Még egyszer Köszke!
2012. okt. 13. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!