Van erre valami lehetőség a San Andreasban?
Beállított animációt,vagy képet szeretnék létrehozni benne,olyan módon pl., hogy két különböző színű vagy típusú rendőrautót, mentőt és tűzöltőautót szeretnék odatenni az úttest közepére, azt szimulálva vele, mintha helyszínelnének. Továbbá megoldható az,hogy megváltoztatom a járművek színét, a kocsik feliratait és a villogóval felszerelt autók megkülönböztető jelzéseit (villogó fényeit)? Van ilyen "MOD", vagy trükközés, amivel ezt meg lehet csinálni?
Köszi, ha tud valaki valami egyszerű,vagy bonyolultabb,de használható megoldást
Az elejét még értem, és szerintem dyom-al meglehetne csinálni!
Viszont onnan hogy "Továbbá" na azt már nemértem, hogy mit akarsz!
Ühm skacok ezt nem gondoltam volna,hogy ilyen bonyolult témával állunk szemben.Akkor itt a nagy GTÁS kihívás,mert ha nekem is eszembe jutott ez,akkor másoknak is,és szerintem másokat is fogja zavarni ez a hülye kúpos mizéria,ha fejleszteni szeretné a dolgokat.
HAJRÁ!!!
A "kúp" azt jelenti hogy kivel van!
Piros - ellenség
Zöld - barát
Fehér - civil
És szerintem jó ha tudod, hogy ki kivel van!
Kapiskálom mit szeretne a srác.valszeg átmenetileg jó lesz,azért leírom.
1. Lépj be a gta-ba a dyom móddal
2. Üss egy Y gombot a billen.
3. Menj a Tools menübe
4. Válaszd ezt,hogy "Browse Interiors"
5. Nyomjál egy két választásként Y gombot
6. Menj ki a sárga kúppal jelzett ajtón,vagy kijáraton és nyomogassál utána space gombot.
7. Menj el oda, ahol meg szeretnéd rendezni a jelenetet
8. Majd válaszd ki az Objective menüt, szinté Y gombbal
9. Válaszd ki a megfelelő kocsikat, teherautókat, egyéb dolgokat, amiket az útra, vagy a helyszínre szeretnél odatenni.
10. Mindenre nyomjál végig space gombot
11. Várd meg míg elég sok emberke lesz az általad megválasztott helyszínen
12. Használd a Memory Hacker nevü alkalmazást, amivel letudod tiltani a felbukkanó menü ablakokat és üzeneteket egy ideig.
13. A sziréna és a kocsik színeinek megválasztását Z modeller segítségével meg tudod változtatni, de dyomban is ott van a színválasztási lehetőség.
Más megoldi egyenlőre nem jut eszembe, de talán átmenetileg jó lesz és remélem tudtam segíteni.
JA és használj Print Screen-t, vagy frapsot, ha össze akarod őket fűzni videóként,animációként,vagy képként. Képi trükköket nem úszod meg,ha tovább szeretnéd fejleszteni a dolgokat.
Jó szórakozást!
Énse vagyok kispályás, csak én nem bonyolítom túl, mert tudom hogy úgyse értenéd!
Probálok úgy fogalmazni, hogy megértsd! Szóval 1szerűen!
Ezt ismerem. Sokat akar a szarka,de nem bírja a farka! :-)
Várj... valahol hallottam az egyik filmbe,hogy kis lépésekkel, érted kis lépésekkel öreg és ott lesz a megoldás ! Szerintem ennél jobbat nem hiszem, hogy bárki is fog mondani,mert ahhoz valamelyik fájlt és attól félek, hogy egy scm kiterjesztésű modult,vagy maga a gta exét kell szana szét törni ahhoz,hogy eltüntessed ezeket a kúpokat,vagy markereket, ha jól vágom. Lehet,hogy kinevetne most egy cracker,hogy nem jól gondolom,de szerintem nem kevés melóba kerül ez senkinek sem eltüntetni onnét, még ha videotechnikai oldalról is közelítjük meg a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!