Ajánlanátok nekem hosszú és szép grafikájú játékokat Xbox-ra?
Az a lényeg ,hogy ne lehessen hamar megunni ,szép grafikája legyen ,sok pálya legyen benne.
Nekem tetszik a Medal Of Honor ,de olvastam ,hogy nagyon rovid (kb. 6 órás).
Jelenleg csak az NBA 2K12 van meg nekem.
Legjobban a sport- ,versenyzos-, lovoldozos- és barangolós(mint a GTA) játékokat szeretem.
Legyetek szívesek, mondjatok nekem ilyen játékokat ,akár tapasztalat alapján is.
XBOX 360 SLIM
Koszi a választ! :)
És mit gondolsz a Postal 3-ról?
Vágyis GTA4 vs. Sleeping Dogs vs. Postal 3 ??? :)
Ez a Sleeping Dogs tetszetos játéknak tunik egyékbént.
A Sleeping Dogs-ról van egy szép otherworld teszt, az alapján egész jó játék lett
Koszi a válaszokat :)
Nekem az az elsodleges szempont ,hogy sokáig tartson egy játék ,nem mint a Modern Warfare sorozat vagy a Battlefield ,mert ugyebár azokat a multi-ra "építik". Én nem akarok multizni ,csak egyedul-,valamint néha-néha barátokkal játszani.
Ha van egy kis idotok ,akk lécci írjatok játékokat ,amiket szerettek vagy tetszik ,lehet bármilyen fajta ,de most legjobb lenne valami sportjáték és valami lovoldozos ,mint a Battlefield(csak lehetoleg hosszú-hosszabb).
Koszonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!