Ha Aionba kis mobokat (amiknek már nincs droppja) akkor van esélyem hogy a material itemet mégis kidobják?
material itemet alapvetően tárgakból lehet kiszedni. Én 1 évig Aionoztam, de a craftoláshoz csak essence tapping kell, meg a megfelelő anyag amit gyúrmálhatsz, szóval nem értem a kérdést.
Amúgy mit akarsz a kis mobokkal? megölni? mert az ige eléggé elmaradt.
Ha vmi különlegeset akarsz csinálni amihez netalántán mégis kell olyan anyag, amit csak a mobok dobnak (életemben nem láttam olyat, de ki tudja), akkor megkérsz 1 kisebb játékost, ha esik neki adja el neked, vagy chaten kiírod hogy vennél, mert ha már nincsen dropja akkor tutira az itemet sem fogja dobni.
#2 ugy latszik nem foglalkoztal te craftolassal az 1 ev alatt
jobb az aether tapping, mellette az essence hanyagolhato, aetherbol barmilyen alapanyagot morpholhatsz (erc, noveny, hal, elemental stone)
az elemental stone alapbol mob drop, armor/weapon/accesory flux csakis mobokbol esik, de te 1 ev alatt nem lattal ilyensmit, erdekes
Bármelyik candy jó hozzá ,de nem százalékosan gyorsít és nincs is beleírva ,de ha candy használata közben craftolsz akkor a siker/fail animációkat etünteti.
Vagyis nem fog örülni a karid ha sikerül és ez craftonként 2-3 mp-t jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!