Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha Aionba kis mobokat (amiknek...

Ha Aionba kis mobokat (amiknek már nincs droppja) akkor van esélyem hogy a material itemet mégis kidobják?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
10 szintel kissebb mob mar nem dob semmit
2012. aug. 25. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:

material itemet alapvetően tárgakból lehet kiszedni. Én 1 évig Aionoztam, de a craftoláshoz csak essence tapping kell, meg a megfelelő anyag amit gyúrmálhatsz, szóval nem értem a kérdést.

Amúgy mit akarsz a kis mobokkal? megölni? mert az ige eléggé elmaradt.

Ha vmi különlegeset akarsz csinálni amihez netalántán mégis kell olyan anyag, amit csak a mobok dobnak (életemben nem láttam olyat, de ki tudja), akkor megkérsz 1 kisebb játékost, ha esik neki adja el neked, vagy chaten kiírod hogy vennél, mert ha már nincsen dropja akkor tutira az itemet sem fogja dobni.

2012. aug. 25. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 ugy latszik nem foglalkoztal te craftolassal az 1 ev alatt

jobb az aether tapping, mellette az essence hanyagolhato, aetherbol barmilyen alapanyagot morpholhatsz (erc, noveny, hal, elemental stone)

az elemental stone alapbol mob drop, armor/weapon/accesory flux csakis mobokbol esik, de te 1 ev alatt nem lattal ilyensmit, erdekes

2012. aug. 25. 16:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Cookingot tolok es az itemet(sparkie essence) csak egyfajta mob dobja.Amugy candyhez kell mert ugy gyorsabban megy a craft.
2012. aug. 25. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
bocs, belinkelned valamelyik adatbazisrol a candy-t? mert olyan cuccot nem ismerek ami gyorsitana a craftot
2012. aug. 25. 21:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Bármelyik candy jó hozzá ,de nem százalékosan gyorsít és nincs is beleírva ,de ha candy használata közben craftolsz akkor a siker/fail animációkat etünteti.

Vagyis nem fog örülni a karid ha sikerül és ez craftonként 2-3 mp-t jelent.

2012. aug. 26. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
ah... ezt nem tudtam,
2012. aug. 26. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!