A The elder scrols V Skyrim-Dawnguard DLC megjelent-e már PCre? És ha igen honnan tölthetem le?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a TES sorozatokat(és a vámpírok is a gyengéim), de nemtudom, hogy honnan szedjem le??Egy linket ha küldenétek megköszönném.(ja és valaki irja le h lehet-e benne vérfarkas+vámpír lenni 1szerre)2012. aug. 25. 13:44
2/8 A kérdező kommentje:
sajnos nekem nem eredeti =/
2012. aug. 25. 14:37
3/8 anonim válasza:
Minden torrentről elérhető szinte. GOOGLE: The Elder Srolls Skyrim Dawnguard TPB első találat jó is lesz :D
4/8 A kérdező kommentje:
köszi szép, már jön is lefele :D...
amugy valaki megtudná még azt mondani, h lehetek-e 1szerre vámpír és vérfarkas is???erre lennék még kíváncsi
2012. aug. 25. 19:58
5/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy, de ki tudja :D
6/8 anonim válasza:
amugy vámpír akármikor és ahányszor lehetsz
8/8 anonim válasza:
és vérfarkas is bármikor lehetsz elmész Aléához és vérfarkasá változtat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!