Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a PC játék?

Melyik ez a PC játék?

Figyelt kérdés
Elég régen játszottam már vele, már több mint 8 éve, ezért 2004 vagy azelőtti játékról van szó. FPS és TPS nézetű, lövöldözős akció és jövőbeli fegyverekkel kell humanoid lényekre lőni. (Nem az űrben játszódik és nincsenek benne szörnyek.) Harckocsikba lehet szállni, amiket a küzdelemben lehet használni. Védelmi épületeket lehet és/vagy kell lerombolni. Ezek elég szűkös információk, de sajnos ennyire emlékszem, ezért kérnélek titeket, hogy soroljatok fel minél több játékot, mert már nagyon sokat végignéztem.

2012. aug. 24. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
FPS és TPS? Dafuq?
2012. aug. 24. 23:02
 2/5 benya123 válasza:
megnyomsz egy gombot és FPS-ből át vált TPS-be
2012. aug. 25. 01:26
 3/5 anonim ***** válasza:
úúúú és egymás ellen voltak a de lehetett választani melyikell mész? Én is imádom de nem tom mi a neve :S
2012. aug. 25. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Battlefield 2142 de nem biztos hogy ez mer nem lehet tps ebben lenni
2012. aug. 25. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem a Battlefield 2142, mert ez 2006-os játék és helikopterbe lehet szállni. Az a játék, amire gondolok 2004 előtti, és csak földi járműveket használhatsz benne.
2012. aug. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!