A Battlefield 3 olcsóbb lesz karácsonyra?
Csak azért, mert úgy elég drága, ha megveszem az alap játékot, + a premiumot, mert akkor ugye megkapom mind az 5 dlc-t (amik eddig megjelentek belőle, most jelenik meg a 3.)
És így most az kb. 18ezer Ft lenne.
Talán. Az árak csökkenése attól is függ, hogy az adott fejlesztő mikor ad ki új játékot/az adott kiadó mikor ad ki hasonló stílusú játékot. Ősszel jön például a Medal of Honor: Warfighter, ami jelenthet akár árleszállítást a BF 3 esetében.
Amúgy 15 ezerért már be lehet szerezni az alapjáték+premium "kombót".
PS3-ra ennyiért sehol sajnos. Amúgy PC-re már 7500 Ft-ért is kapni, csak jó helyen kell keresni (leginkább az árgép kihoz mindent :) ). Én is ezt sajnálom, hogy a Sony és a Microsoft minden játék nyakába odaakaszt egy +10-15 százalékot... Nekem xboxom360-am van, de ott is ugyanez a helyzet... 2 ezer Ft-tal MINIMUM drágább minden új cím. A régebbieknél még durvább a helyzet :S. Láttam már olyat, hogy egy játék PC-re 4000 Ft volt, PS3-ra, X360-ra pedig 10 *_* . De ha résen van az ember, lehet nagyon jó üzleteket kifogni :). Ezt úgy átlagban írtam.
Előző: A gameshop tényleg egy jó bolt, emberi árakkal, nem úgy, mint egy bizonyos 5-ös számjeggyel kezdődő, és 76-tal végződő bolt... Amit még ajánlok az a Platinumshop és a Konzolok Szervize.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!