Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Olyan problémám lenne hogy...

Monostori Máté kérdése:

Olyan problémám lenne hogy egy mod törlése után nem tudok várni és pihenni mert azt írja hogy ezen a helyen nem várakozhatok/alhatok pedig előttem van az ágy. Van valami console code a javításra?

Figyelt kérdés
Skyrim

#PC #játék #Skyrim #Elder Scrolls #mod #TheElderscrollsVSkyrim
2012. aug. 24. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
melyik játék?
2012. aug. 25. 11:04
 2/4 Lunala ***** válasza:

Nyisd meg a Launcher-t, kattints a Data Files-ra(ha nem tudsz, akkor a Dokumentumok/My Games/Skyrim mappában nyisd meg a SkyrimPrefs.ini fájlt, keresd meg azt a sort, hogy [Launcher], és az alá írd be ezt: bEnableFileSelection=1 , majd mentsd el.), bizonyosodj meg róla, hogy az egyetlen dolog, ami ki van pipálva, az a Skyrim.esm, majd okézd le, és indítsd el a játékot.

Ha a mod miatt nem tudsz várakozni/aludni, akkor elvileg ez megoldja a problémát. :)

2012. aug. 25. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ megoldódott a probléma.
2012. aug. 27. 18:06
 4/4 aron-01 válasza:
Nekem nem működik az a megoldás megnéztem azta fájlt és bent van az a sor de mégsem működik,nem is találok olyat a be x elések között hogy skyrim.esm segítsetek !
2014. júl. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!