Feltelepítettem ma a The Sims 2-t, de nem indul el, mikor elinditom az ikonját, azt irja ki, hogy tegyem be a megfelelő cd-t, de hisz bent van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ja crackelni nem crackeltem, az lehet a baj? de vki azt mondta azt nem kell, ha mégis akkor hogyan?
Léccci segitsetek
2009. júl. 25. 09:01
1/2 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló problémám.
Crackelni a következőképpen tudod: keresel a lemezen, amelyikről telepítetted a játékot egy olyasmit, hogy sims2.exe! Az exe a lényeg, de látni fogod, mert egyben ikon is. Na ezt a fájlt átmásolod szépen a gépedre telepített sims2 mappában található indítófájl helyére. Megkérdezi, hogy lecseréled-e.
És szerintem jó lesz.:)
2/2 anonim válasza:
Ha nem eredeti akkor nem indul másképp csak ha crackeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!