Mit gondoltok a PS3ról? Mondjatok konkrétumokat hogy miben jobb pl mint a WII. Megéri megvenni egy olyat?
Anyád doboza is becsusszant a sarkon, olyan tág már a pinája, hogy csak azt lehet normálisan beledugni...
Soha nem anyázok, de ha ilyen nyomorékot lát az ember, akkor feltud idegesíteni. Az a legszánalmasabb, hogy egy "köszönöm"-öt nem vagy képes kicseszni magadból a segítségért...
Kedves Első Válaszoló!
És van az E verzió, ami az Én verzióm:
Vannak a WII-sek, akik tisztelik mások álláspontját, de nekik meg soha nem kéne ps3, meg x-box 360 :D :D :D :D xd xd xd xd xd
A Ps3 nagyon jó konzol! Nagyon modern. 3D,Blu-ray,HD tv-n, csúcs grafikával stb....!
Wii: jó grafika, de nem ps3 szintű grafikájú. Viszont: Én szeretem a Mariot a Donkey Kongot stb...! Ezek nincsenek ps3-an....!!! És ha meg egy-két ps3-as játékra ,,vágyok,, majd, akkor körülnézek a Wii háza táján, mert azért van egy-két játék Wii-re,ami meg van ps3-an!..!!!
Igaz, Én nem szeretem, az akció játékokat, ezért is vettem Wii-t!
De az tény,hogy a ps3 technikailag, SOKKAL JOBB, bár engem ez nem érdekel!!!! :D
Nagyon Köszönöm!
És akkor Kedves Kérdező, mi az álláspontod a leírtak alapján?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!