Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a PS3ról?...

Mit gondoltok a PS3ról? Mondjatok konkrétumokat hogy miben jobb pl mint a WII. Megéri megvenni egy olyat?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 18:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nemhiába 47%-ban adsz hasznos válaszokat :DDDDDD
2012. aug. 26. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem telik rá? Most már személyeskedni is fogsz bu.zigyerek? És ha nem telik rá valakinek, akkor mi van te hülyegyerek? Nem mindenkinek vesznek ám meg mindent a szülei... tudod vannak olyan emberek, akiknek még az is nehéz, hogy etessék a gyerekeiket, és ez kib.aszottul nem az ő hibájuk, tehát be lehet kussolni! Ez természetesen nem én vagyok, nekem megvan mindenem, ami kell :). Még egy xbox360 is becsusszant a lakásba... de vehettem volna PS3-mat is, de ezt választottam. Szánalmasan gyökér vagy.
2012. aug. 26. 21:31
 13/19 A kérdező kommentje:
Esetleg a doboza csusszant be :) ha meg rámértetted a szülei mindent megvesznek dumát TÉVEDSZ! Én megyek diákmunkára ha éppen ráérek, és megkeresem magamnak. Téma VÉGLEGESEN lezárva... Ne is irkáld mostmár a hülyeségeid nyomigyermek :)
2012. aug. 27. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Anyád doboza is becsusszant a sarkon, olyan tág már a pinája, hogy csak azt lehet normálisan beledugni...

Soha nem anyázok, de ha ilyen nyomorékot lát az ember, akkor feltud idegesíteni. Az a legszánalmasabb, hogy egy "köszönöm"-öt nem vagy képes kicseszni magadból a segítségért...

2012. aug. 27. 19:26
 15/19 A kérdező kommentje:
az én anyámnak nem olyan, de a te anyádnak viszont olyan tág hogy az eiffel torogy kétszer lazán felcsusszanna neki. de általába megelégszik az én farkammal de nagyon sikít, szólj majd neki h ne sikitson mert szájbabaxom :)
2012. aug. 28. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves Első Válaszoló!

És van az E verzió, ami az Én verzióm:

Vannak a WII-sek, akik tisztelik mások álláspontját, de nekik meg soha nem kéne ps3, meg x-box 360 :D :D :D :D xd xd xd xd xd

A Ps3 nagyon jó konzol! Nagyon modern. 3D,Blu-ray,HD tv-n, csúcs grafikával stb....!

Wii: jó grafika, de nem ps3 szintű grafikájú. Viszont: Én szeretem a Mariot a Donkey Kongot stb...! Ezek nincsenek ps3-an....!!! És ha meg egy-két ps3-as játékra ,,vágyok,, majd, akkor körülnézek a Wii háza táján, mert azért van egy-két játék Wii-re,ami meg van ps3-an!..!!!

Igaz, Én nem szeretem, az akció játékokat, ezért is vettem Wii-t!

De az tény,hogy a ps3 technikailag, SOKKAL JOBB, bár engem ez nem érdekel!!!! :D

2012. aug. 29. 14:50
 17/19 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz!! köszönöm :)
2012. aug. 30. 12:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon Köszönöm!

És akkor Kedves Kérdező, mi az álláspontod a leírtak alapján?

2012. aug. 30. 14:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, a Wii is nagyon jó szórakozást nyújt,és az is élvezhető, de én inkább az ilyen fejletteb játékokat kedvelem, DE még az is elő fordulhat hogy egy WII-t vásárlok mert azon is vannak nagyon jó játékok. PL. Super mario bros,Donkey Kong, Mario Party 9 meg ezek :) De miközben gyülik a pénz rá addig meggondolom :)
2012. aug. 31. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!