Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyibe kerül egy PS3 chipelt...

Mennyibe kerül egy PS3 chipeltetése/flashelése?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egyet de nem tudom mennyibe kerül chipeltetni. válaszokat előre is köszi (lehet flash-elni lehet nem értek naon hozzá)
2012. aug. 23. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltam, hogy ezt válaszolod... amíg nem tudsz hozzászólni bárkihez, addig inkább hagyd a fenébe... beszóltam neked, mert gyökérséget akarsz csinálni? Hagyd a francba... ha érdemben tudsz válaszolni, akkor válaszolj. Még mindig nem hallottam semmi értelmeset, hogy miért akarod ellopni a játékokat, ahelyett, hogy támogatnád a fejlesztőket, mint egy NORMÁLIS ember...
2012. aug. 23. 13:54
 12/17 A kérdező kommentje:
figyi nem lopni akaroma játékot hanem ÉRDEKLŐDTEM... és ember nem tudom hogy alakul az életed de ha így szólítasz meg embert, hogy egyből beszólsz neki, nem lesz sok sikered
2012. aug. 23. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

LOL!

Érdeklődtél arról, hogy milyen módon tudod megbuherálni a konzolodat, hogy aztán majd lophasd a játékokat. Mintha nem lenne ugyanaz. A lopás bűn, ha nem tudnád!

2012. aug. 23. 14:00
 14/17 A kérdező kommentje:
emberek! én nem írtam 1 szóval se hogy flashelni akarom meg hogy van ps3-m... érdeklődök miként megy ez hogy értsek hozzá és ne legyek sötét ha veszek 1 eredetit.. természetes hogy normál játékokat veszek rá -.- pls normál kommenteket kérek hogy hogy megy, mert szeretek érteni az ilyen dolgokhoz
2012. aug. 23. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Értem. Hidd el, ok nélkül senkinek sem szólok be. Azt nem értem, minek neked érteni az ilyen dolgokhoz, ha normálisan vennéd a játékokat... Oké te dolgod..
2012. aug. 23. 14:32
 16/17 Wang Máté válasza:
Egyébként ha nagyon érdekel, típustól függôen lehet 5-8 ropi. A Googlera beírod angolul és meglepô módon lesz 386924 oldal ahol ez fenn van. Kérlek járj nyíltabb szemekkel a világban. Minden jót.
2013. jan. 3. 12:30
 17/17 anonim válasza:

A CFW telepítése pár egyszerű lépésből áll, melynek a végén elérhetjük, hogy a PS3 konzol menüjében Jailbreak USB kulcs nélkül is elérhető legyen az Install Package Files (IPF) menüpont.

Amikre szükséged van:

3.55 OFW

3.55 CFW

Gaia Manager

Fat32 fájlrendszerrel rendelkező USB-s adathordozó

Mini USB kábel, hogy a gamepad-ot a Playstation 3-hoz tudd csatlakoztatni

Egy maximum 3.55-ös OFW-rel rendelkező PS3

Mindig készíts mentést a játékállásaidról, mert a frissítés vagy formázás után ezek vagy használhatatlanná válnak, vagy elvesznek!

Frissítsük a PS3 manüjét 3.55-re és készítsük el a CFW-t

Első körben töltsd le a 3.55 OFW-t, majd a rar csomagban található PS3 mappát másold fel a Fat32-es adathordozódra. Csatlakoztasd az adathordozót a PS3 egyik USB aljzatára (nincs megkötés), majd az XMB-ben (ez a PS3 menüje) navigálj el a System - System Update - Update Via Storage Device menübe és telepítsd a 3.55-ös OFW-t. A telepítés során ne kapcsold ki a konzolt, ne áramtalanítsd... hagyd, hogy szépen lefusson a frissítés.

Ha ezzel megvagy, akkor ellenőrizd az XMB-ban a géped dash verzióját (ha 3.55, akkor minden okés).

Csomagold ki a kmeaw_patch.rar-t és a Files mappába másold be a 3.55-ös OFW csomagban található PS3UPDAT.PUP fájlt, majd futtasd a Make Custom Firmware.bat fájlt. Egy ideig dolgozni fog, a patch. Ha elkészül, akkor kiírja azt az md5 azonosítót, amivel rendelkeznie kéne az új PS3UPDAT.PUP fájlnak, alatta pedig a bat fájl mellett létrejött PS3UPDAT.PUP fájl md5 azonosítóját.

Ha a két sor egyezik, akkor minden rendben... másold fel a frissen létrejött PS3UPDAT.PUP fájlt a Fat32-es fájlrendszerű adathordozóra.

Kapcsoljuk a gépet Recovery módba és telepítsük a CFW-t

Sajnos közvetlenül az XMB-ből nem fogjuk tudni telepíteni a 3.55-ös CFW-t, mivel a verziója megegyezik azzal, ami jelenleg is a gépen van, így a rendszer elutasítja a frissítést. A megoldást az hozza, ha kilépünk Recovery módba, és onnét telepítjük a CFW-t.

Kapcsold ki a gépet, majd kapcsold be, de tartsd rajta az ujjad a bekapcsológombon mindaddig, amíg a konzol ki nem kapcsol (két csippanás után). Kapcsold be ismét a konzolt, és tartsd rajta az ujjad. Hallani fogsz egy csippanást, majd egy dupla csippanást. Ekkor leveheted az ujjad a bekapcsoló gombról, valamint belépsz a Recovery menübe.

A menüben csak akkor fogsz tudni mozogni, ha csatlakoztatod a gamepad-ot egy USB kábellel a gép első USB aljzatára és megnyomod a PSHome gombot.

Csatlakoztasd azt az adathordozót is, melyen a 3.55-ös CFW található, és válaszd a 6-os Update System menüt és fogadd el az egyezményt. A CFW telepítése jó pár percbe beletelik. Eközben légy türelemmel és ne kapcsold ki a konzolt.

A telepítés befejeztével indítsd újra a konzolt, állítsd be a felbontást.

Az XMB-ben így már megtalálod a két fontos menüpontot a Games alatt, köztük az IPF menüpontot is.

Backup Manager telepítése, játékok futtatása

Mostantól lehetőség van bármikor programokat telepíteni az XMB alól, mivel a PS3-at bekapcsolván mindig elérhetővé válik az IPF menüpont. Tegyük a Fat32-es fájlrendszerű adathordozóra a kiszemelt Backup Manager programot, csatlakoztassuk az egyik USB portra, majd lépjünk be az IPF menübe és telepítsük a kívánt programot. Azt viszont vedd figyelembe, hogy a programot eltávolítva a hozzá tartozó össze fájl (a játékom is eltávolításra kerülnek).

A programtelepítés előtt érdemes egy teljes formázást futtatni a gépen!

2014. jan. 8. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!