Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit kell csinálni Wolf Questba...

Mit kell csinálni Wolf Questban, mikor Multiplayerban játszom?

Figyelt kérdés
Regisztráltam, és be is tudtam jelentkezni. Találkoztam más farkasokkal, de nem értem, milyen kölykökről beszélgettek, és nem is igazán fogadtak be...megkérdeztem tőlük, mit kell csinálni, nem válaszoltak. Ne nézzetek hülyének, angolul kérdeztem, és általában rájövök a játékok lényegére, mint pl. egyéni játékban is, de erre valahogy nem tudok ráhangolódni. Segítene valaki?

2012. aug. 23. 12:44
 1/2 anonim válasza:
lehet hogy tudták hogy nem angol vagy és azért nem akartak befogadni.
2012. szept. 14. 13:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem, de még mindig nem értem, mindenki arról beszél(legalább is a többség), hogy a kölyköket nem akarja egyedül hagyni, meg stb...már nem merek rákérdezni, mert hülyének érzem magam. De közben már befogadtak, hisz rájöttem a játék valódi lényegére!
2012. szept. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!