Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a különbség a Dead Rising...

Mi a különbség a Dead Rising 2 Off the Record és a sima Dead Rising 2 között?

Figyelt kérdés
A Dead Rising 2 Off the Record egy kiegészítő amit az alapra lehet rakni? Vagy már egy különálló játék, amit a sima után lehet megvenni és elkezdeni?

#játék #kiegészítő #zombi #Dead Rising #alap #Dead Rising 2 Off the Record
2012. aug. 22. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Kiegészítő, viszont nem fontos hozzá az alap tudtomban, bár én letöltöttem. Az OTR-ben több az item, kombinálás, stb... Szóval inkább azt ajánlom. Meg persze azt is hogy vedd meg, egyedül nagyon unalmas, engem viszont nem ragadott meg annyira hogy megvegyem.
2012. aug. 22. 23:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik, bár tényleg rálehet unni, főleg úgy, hogy nem tudom néha hova és mit kell csinálni és rohangálni. Most jelenleg nekem sincs pénzem, hogy megvegye, így marad a letöltés. De akkor leszedem mindkettőt és felrakom egymásra ahogy mondtad! Köszönöm a választ!
2012. aug. 22. 23:32
 3/3 tajner10 válasza:
A dead rising 2 kell a Dead Rising 2 Off the Record-hoz?
2014. febr. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!