Lenne egy kérdés minecraft több nfo lent?
Figyelt kérdés
Nos miért van az hogy csináltam egy bukkit szervert (minecraft 1.2.5 verziós) és persze nem az alap textúrát használjuk . Nah de Azt akartam hogy multiba látszódjon a skinem és meg is csináltam mindent de nem jó nem látszódik és ugyan úgy az alap skin van köze lehet e a textura csomagnak hozzá ?2012. aug. 22. 19:07
1/5 anonim válasza:
Az a gond hogy ha kalózkodtad a Minecraftot azaz nem eredeti akkor nincs skined és nem is látszik senkinek csak neked. Ha neked sem látszódik akkor gáz van.Az MC-t azért veszik emg az emberek hogy legyen skinjük és eredeti szervereken játszanak.
2/5 A kérdező kommentje:
A youtube teli van ilyen tutorial-al hogy hogyan lehet ezt kikerülni és annó sikerült is de amióta az 1.2.5 van és más textura van nem működik .
2012. aug. 22. 19:33
3/5 anonim válasza:
Mineshafter vagy magyar Minecraft-al megoldható.
Magyar MC: hu-minecraft.net -> Felregelsz, feltöltöd a Skin-t, letöltöd a Magyar Minecraft kliens-t és akinek szintén ez a kliens van az látni fogja. Mineshafter is ugyanez csak ott kicsit bonyolultabb. A Magyar Minecraft szerver nem fontos!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ott csak az 1.3.1 kliens van :/
2012. aug. 22. 23:41
5/5 anonim válasza:
Az lényegtelen hogy 1.3.1 es a kliens a hu.minecrafton. letöltöd, felrakod, aztán töltesz hozzá egy tiszta 1.2.5 ös minecraft.jar-t.
aztán atool még hu.minecraft marad a minecraftod, és élvezheted a skined örömeit. meg az kevés számú ember is élvezheti a skined, aki hu.minecraftos, és azon a szerón van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!