Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims3-ban hogy tudom örökbe...

Sims3-ban hogy tudom örökbe fogadni a kóbor kutyát?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A Sims3-omban van egy cuki kóbor kutya aki már örök barátom és nem tudom hogy kéne örökbe fogadni,mert nem ír ki semmi "állat örökbefogadása" vagy valamit!Hogy fogadjam örökbe?

2012. aug. 22. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, lehet valamit elállítottál a beállításodnál. Vagy lehet hogy a kutyánál még nem olyan magas a barát-szint. Ha nem megy máshogy kódablakba (nyomd meg a Ctrl+Shift+C egyszerre) és írd be ezt: testingcheatsenabled true. Kattincs rá a kutyára, MIKÖZBEN nyomod a Shift gombot, majd menj rá arra hogy 'Hozzáadás a háztartádhoz.' Remélem segítettem :D
2012. aug. 23. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi!megpróbáltam,de nem fogadja el a kódot:( de még próbálkozok :)
2012. aug. 23. 18:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Csak akkor működik a kód ha a kutyára kattintasz, de klikkelés KÖZBEN nyomd a Shiftet. Lehet hogy elgépelted.
2012. aug. 25. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem fogadja el, mert rossz a kód. nagy és a kis betű is fontos. A helyes kód: TestingCheatsEnabled true
2013. febr. 3. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!