Sims3-ban hogy tudom örökbe fogadni a kóbor kutyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A Sims3-omban van egy cuki kóbor kutya aki már örök barátom és nem tudom hogy kéne örökbe fogadni,mert nem ír ki semmi "állat örökbefogadása" vagy valamit!Hogy fogadjam örökbe?2012. aug. 22. 10:09
1/4 anonim válasza:
Hát, lehet valamit elállítottál a beállításodnál. Vagy lehet hogy a kutyánál még nem olyan magas a barát-szint. Ha nem megy máshogy kódablakba (nyomd meg a Ctrl+Shift+C egyszerre) és írd be ezt: testingcheatsenabled true. Kattincs rá a kutyára, MIKÖZBEN nyomod a Shift gombot, majd menj rá arra hogy 'Hozzáadás a háztartádhoz.' Remélem segítettem :D
2/4 A kérdező kommentje:
köszi!megpróbáltam,de nem fogadja el a kódot:( de még próbálkozok :)
2012. aug. 23. 18:40
3/4 anonim válasza:
Hogy érted? Csak akkor működik a kód ha a kutyára kattintasz, de klikkelés KÖZBEN nyomd a Shiftet. Lehet hogy elgépelted.
4/4 anonim válasza:
Azért nem fogadja el, mert rossz a kód. nagy és a kis betű is fontos. A helyes kód: TestingCheatsEnabled true
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!