Mondanátok jó történetű játékokat?
Figyelt kérdés
Szinkron vagy magyarítás legyen hozzá! Engem például a Portal története főleg a 2-é nagyon megragadott. Kategória mindegy.2012. aug. 21. 20:07
2/11 anonim válasza:
The Witcher 1,2
L.A. Noire
Dragon Age: Origins
3/11 anonim válasza:
Brothers in Arms 3: Hells's Highway
Itt az introja: http://www.youtube.com/watch?v=4LWTGZo45ss
4/11 anonim válasza:
Half Life 2
Final Fantasy játékok (mondjuk ezekhez bírni kell a jrpg műfajt)
F.E.A.R. (az első eredeti rész)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Utolsó, ennek tényleg nagyon szép története van :)
7/11 A kérdező kommentje:
Ahogy látom ezeknek a játékoknak több része is van. A részeiknek külön külön van a története vagy egyben? Ha valaki tudja írja le az összes játékra a választ, légy szíves mivel nem biztos, hogy aki eddig kommentált az erre válaszolni fog.
2012. aug. 22. 23:04
8/11 anonim válasza:
A Prince Of Persia 1-2-3-nak össze fonódik a története.
9/11 anonim válasza:
Hogy összefüggő-e?
Half Life 2: mondjuk, de nem vészes úgy hogy nem ismered az első részt :D
brothers in Arms 3: amit ugye én írtam, összefügg, de a 3-ban minden lényegeset elmondanak :)
Final Fantasy: iszonyú mennyiségű rész (asszem 14), de ha jól tudom, csak egy-egy rész függ össze nem az összes
FEAR: nem túlzottan a legjobb tudomásom szerint
Witcher: csak az első résszel játszottam így passz :)
Dragon Age: ott csak úgymond a "világ" azonos
Na remélem hasznos volt :))
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz!
2012. aug. 23. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!