Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FPS nyeréshez otletek?

FPS nyeréshez otletek?

Figyelt kérdés
A world of tanks jateknal szeretnek allando FPS-t nyerni...minimum grafikan van és konfig fajlban mar lehuztam jobban a texturat kiveve a fustot meg a tuzet,ezeket nem tudom hogyan kell...7.4 updatnel nemis tudom,hogy de feltettem egy HP bar kijelzot ami zoom modban 56 fps t adott kivul nezetbol pedig allando 30 fpsm volt,most hogy kijott a 7.5 update egy-egy palyan kozte a regieken is 10 20 fpsm van es van amikor lefagy...Azt olvastam,hogy a 8.0 updateben jobb lesz a regi gepeket hasznalo embereknek meg akik notebook-t hasznalnak.

2012. aug. 21. 16:48
 1/5 anonim válasza:
Nem a gépeddel van baj, nekem is alacsony az FPS-em, pedig jó a vasam. Nagyobb pályákon 10-20 között van az fps-em. Zoom módban lemegy 10 alá is.
2012. aug. 23. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:
himmelsdorf mapon legtobbszor akad vay egybol kifagy tulsok az epulet,de volt amikor jolment es 5 kill is oszejott...Na most a nagy kerdes, egy csataban 30 ember van es a legjobb internetkapcsolatal rendelkezo a host? mind a modern warfare 2 ben? mert akkor szerintem ez a baj
2012. aug. 25. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

nem csak a te hibád lehet.

nekem volt olyan hogy csak egy bizonyos ember közelében laggoltam egyébként nem :P

a magyar WOT oldalon vagy szinte bárhol van "textúratömörítő! 20 30 50 vagy akár 200% javítja a játékot.

am nekem is laggol 50mbit/s nettel :P (bár tele van a gémeme addonokkal)

2012. szept. 14. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Killerdance,2 kliensem van most az egyik az US amerikai masik az europai...ugye az europai jobban kellene menjen,na de az amerikain van atlag 20-30 fpsem,ezen kivannak kapcsolva a fustok,motoreges,becsapodas effekt,meg ilyesmi ami nem szukseges,kiveve a loveg sugara v mi...es az europain feltettem aszem a 25% tomoritest,tiszta fekete minden szikla es epulet,es itt 25 fps fole nem megy
2012. szept. 14. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:

pfff

na ezt nemtom...:(

nekem megy és 50 fps-em lett

2012. szept. 23. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!