P.A.P. kérdése:
Vannak UFO-k GTA San Andreas-ban?
Figyelt kérdés
Ha felnézek a játékban az égre elég gyakran látok rajta csíkokat. Én már csak ufocsikoknak hívom őket, mivel többször láttam egy villogó fénygömböt ami húzta maga után ezt a sárga vonalat. Akit érdekel kép annak email-en tudok küldeni egyet. Légyszi ne linkeljetek be semmit mert félős vagyok és nem nézem meg.2012. aug. 20. 12:48
1/8 anonim válasza:
Azok csak repülők, UFO-k nincsenek benne. Ami a GTASA.txd-ben ufo címszóval kezdődik az meg az UFO bárhoz tartozik Fort Carson mögött
2/8 anonim válasza:
Azt a villogó fénygömböt repülőnek hívják
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 22. 21:22
4/8 anonim válasza:
Bocs, de elmúltál 5 éves? Hogy lehet úgy gta-zni, h megijedssz egy képtől? :DD
5/8 WsAkos válasza:
Igen,vannak.Csak gyorsan repülő fénygömbök,melyek csíkot húznak maguk után éjszaka.A sivatagban van a legtöbb.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem ijedtem meg, csak furcsálltam mert gyorsabban ment mint azok a repülők amiket közelebbről látok.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 24. 12:04
8/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Qu8TfMAAaAI
Ajánlom ezt a videót, ebben a videóban az UFÓkat követem... Mivel repülők már vannak a játékban ezek nem azok, a GTASA Fileok között a neve: ufolight És ez annak a textúrája amit követek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!