Akad a fifa 12 mit tegyek? Ilyen konfigom van: windows 7 32 bit-es Proci: Intel (R) Core (TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHZ 2.10GHZ RAM: 4. 00GB (2.67GB Használható) Videókari:Nvidia Geforce GT540M 1GB
Figyelt kérdés
Ezt a gépet külföldön vettem, amikor megvettem 64 bites windows 7 volt rajta, csak elkezdett rohadtul akadni, és végül újratelepítés mellett döntöttünk és akkor csak 32biteset tudtam szerezni. A probléma az, hogy a fifa 12, fable 3, crysis 2 full akadásmentesen mentek! Leszedtem a legújabb drivereket vírusírtás de úgy se javult semmit. Újratelepítettük akkor már 32bit-essel minden fent van szűz gépen szinte, és még mindig nem javult semmit. Ötletek, hogy mi a franc lehet vele?!2012. aug. 19. 14:33
2/3 anonim válasza:
Dugd rá a tápot, és az energiagazdálkodási beállításoknál nézd meg, hogy ne csökkentse le az órajeleket. Arra is figyelj, hogy az nvidia GPU-n fusson a játék, ne az intelen.
3/3 Dzsudzsák07 válasza:
Nekem a 10 szokott. Kilépek, frissítem a gépet, azt újra elindítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!