(HELP) GTA San Andrea videót akarok felvenni de Frapsel nagyon laggol, van más fajta videó felvevő is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 11:21
1/10 anonim válasza:
Nos, sokat nem segít ez a kérdéseden amit mondok, de szerintem ha a Fraps szaggat akkor az már most rossz. akkor más is szaggatni fog. :| Szerintem próbáld meg úgy hogy grafikáját lejeb veszed a SA-nak.
2/10 A kérdező kommentje:
Oks, megpróbálom!
Köszi a választ!
2012. aug. 20. 19:31
3/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen, én 4éve SaMp zek nagyjából, és van 105 videóm vele kapcsolatban Yotuuben emellett 650ezres nézettség, és én minden Fraps-al vettem fel. De amúgy utána néztem neked, van egy olyan program, hogy D3DGear.
De ha beirod Google-ba akkor kifog adni néhány ilyen jellegű programot mint a fraps ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Ha el linkeled privibe vagy nekem jó itt is, a videókat akkor én szívesen megnézem! :)
Melyik szeron szoktál lenni? :D
2012. aug. 21. 08:48
5/10 anonim válasza:
www.youtube.com/ASGPatrick - Youtube Csatornám :)
És nagyrészt Külföldi szervereken játszok, mint pl LS-RP,Streets of Los Santos[LSB], és az Xmovie szerever, ahol filmezek, vagy trollkodok :$ :)
6/10 A kérdező kommentje:
Ok, majd felnézek egyszer! :)
Levettem a felbontást úgy se jó a Fraps...
2012. aug. 21. 12:37
7/10 A kérdező kommentje:
Jah, tényleg hánya SAMP-od van? Nekem 0.3e
2012. aug. 22. 08:32
8/10 A kérdező kommentje:
hányas*
2012. aug. 22. 08:33
10/10 A kérdező kommentje:
KK!:)
2012. aug. 27. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!