Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék olyan minecraft...

Hogyan tudnék olyan minecraft szervert csinálni hogy az egész map lapos legyen?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy amikor belépek online egy szerverbe akkor ott van a falu és az egész terület lapos na én csináltam egy hamachis szervert de olyan mint a kreatív módban tehát dombok fák víz de én nem akarom hogy azok legyenek csak azt hogy lapos legyen az egész ezt meg lehet oldani?

2012. aug. 17. 15:38
 1/5 magyar000 válasza:

igen belehet állítani!

sp: újvilág létrehozása->további világbeállítások->világ típusa:teljesen lapos!Utána fogod a map mentést és bele másolod a szerverhez!

de akkor csak kb 3-4 föld boclk lesz és utána már ott az alapkő...nincs érc!

2012. aug. 17. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
de ezzel a módszerel nem fog tovább generálódni a lapos világ. Megkeresed a server.properties file-t, megnyitod szövegszerkesztővel és a level-type= után odaírod hogy FLAT. Valahogy így: level-type=FLAT
2012. aug. 18. 18:55
 3/5 anonim válasza:
És ha beillesztettem a mapot úgy ahogy az elején mondták, és nem lett elég mély, valahogy tudnám orvosolni? Szerkeszteni a mapot, az alját kibővíteni? Ha le lement az alja akkor valahopgy vissza is megy:)
2013. febr. 10. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: hogy lehetsz ilyen hülye? Minek pofázol ha nem értesz hozzá? Hülyíted az embereket!

Az egyjátékos világ és a többjátékos világ tök más! Nem kompatibilisek! A második válaszolónak van igaza!

2014. júl. 4. 11:25
 5/5 anonim válasza:
Egyszerű! Legenerálsz egy mapot ami teljesen lapos és azt belehet állítani hogy 50db földbokk legyen! Utána a saves mappábol belehúzod a szervered mappájába és a server propertis filé-ben ázírod a world type-ot arra a névre amilyen néven generáltad a lapos világot! Nekem működik!
2015. aug. 3. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!