Mi a véleményetek az új 9516os Lego Jabba palace-ról?
Tehát erről: [link]
Leginkább olyanok véleménye érdekel aki komolyabban foglalkozik vagy gyűjti ezeket,hogy érdemes-e megvenni , később is jó áron ellehet-e adni stb...
Buy it Nowba 130-150$ itthon boltba meg 37.000:S
Nekem az szimpatikus benne ,hogy majd a később kijővő Rancorn Pittel össze lehet építeni
De a magyar árak nagyon durvák, azért se nagyon vettem már egy ideje itteni boltból :D
Amúgy mondom nekem a mostani Star Wars legokból igazán az új figurák tetszenek.
Ja nekem is itt áll egy x-szárnyú vadászgép a polcon :)
Igen átszámítva tényleg nem sokkal olcsóbb, de ha az amerikai fizetést nézzük akkor meg elég reális, kár hogy itt nem lehet annyit keresni :/ na mindegy.
Amúgy ezért is kezdtem a foglalkozni a Lego Digital Disegner-rel elég jó kis program, bár annyi szent, hogy élőbe ezerszer jobb.
jade a malevoence az 1 clona warsos legó ami kevésbé népszerű, az eredeti trilógiás legok általába drágábbak és am ja ebben a figurák dobnak nagyot.
Amúgy igazad van,hogy nagyon kevés darabból áll jelenlegi "vetélytársa" az új gyűrűk ura legokba a Helm szurdoki vár majdnem dupla ennyi kockából áll (1368)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!