Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új 9516os Lego Jabba palace-ról?

Figyelt kérdés

Tehát erről: [link]

Leginkább olyanok véleménye érdekel aki komolyabban foglalkozik vagy gyűjti ezeket,hogy érdemes-e megvenni , később is jó áron ellehet-e adni stb...

2012. aug. 16. 21:51
 1/10 Kovy14 válasza:
Tetszik, csak egy gond van vele, hogy nekem nincs ilyen :/ :D
2012. aug. 17. 09:11
 2/10 A kérdező kommentje:
kicsit túl árazott nem:D?
2012. aug. 17. 11:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyedül a különleges figurák miatt venném meg, mert amúgy az épület nem túl nagy cucc :D Mármint a meglévő elemeimből simán kirakom. mondjuk 50 dollár nme túl sok érte ahogy nézem az e-bayes aukciókat.
2012. aug. 17. 12:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Buy it Nowba 130-150$ itthon boltba meg 37.000:S

Nekem az szimpatikus benne ,hogy majd a később kijővő Rancorn Pittel össze lehet építeni

[link]

2012. aug. 17. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:

De a magyar árak nagyon durvák, azért se nagyon vettem már egy ideje itteni boltból :D

Amúgy mondom nekem a mostani Star Wars legokból igazán az új figurák tetszenek.

2012. aug. 17. 17:35
 6/10 A kérdező kommentje:
A festésük tényleg elég jó,külföldön se sokkal olcsóbb ez sajnos.Én rég nem Legozom csak 1 ideje elkezdtem nézegetni neten a SW legokat ,hogy miket adnak kis mostanság és ez megtetszett.Kaptam egy ajánlatot ,hogy régebbi legomat beszámolnák és így elgondolkodtam,hogy megvegyem-e...
2012. aug. 17. 17:39
 7/10 A kérdező kommentje:
polcon azzal a rancor pittel jól nézne ki, és mivel SW valószínűleg jól el is lehet majd adni később
2012. aug. 17. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Ja nekem is itt áll egy x-szárnyú vadászgép a polcon :)

Igen átszámítva tényleg nem sokkal olcsóbb, de ha az amerikai fizetést nézzük akkor meg elég reális, kár hogy itt nem lehet annyit keresni :/ na mindegy.

Amúgy ezért is kezdtem a foglalkozni a Lego Digital Disegner-rel elég jó kis program, bár annyi szent, hogy élőbe ezerszer jobb.

2012. aug. 17. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:
A The Malamovence 1034 kockából áll, ez meg 717-ből...Igaz ebben több és ritkább figura van, illetve több funkciója.
2012. aug. 22. 21:36
 10/10 A kérdező kommentje:

jade a malevoence az 1 clona warsos legó ami kevésbé népszerű, az eredeti trilógiás legok általába drágábbak és am ja ebben a figurák dobnak nagyot.

Amúgy igazad van,hogy nagyon kevés darabból áll jelenlegi "vetélytársa" az új gyűrűk ura legokba a Helm szurdoki vár majdnem dupla ennyi kockából áll (1368)

2012. aug. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!