Én nem értelek titeket. Még, hogy a GTA4 városában alig lehet valamit csinálni? Legalább annyit lehet mint a SA részben, ha nem többet plusz a GTA4 mellet szól az élethű kinézet. Szóval a GTA4 jelenleg a legjobb.
2012. aug. 17. 13:50
12/24 lopokus válasza:
Attól függ mit akarsz. Ha teljesen szabad akarsz lenni, de annyira nem számít a grafika és az élethűség akkor a San Andreas, de ha nagyon valósághű,de kicsit kevesebb szabadsággal megáldott játék kell, akkor GTA 4(Nekem nagyon tetszett benne például az, hogy amikor elkezd esni az eső akkor mindenki szalad haza vagy csak valamit a feje fölé rak:)).
2012. aug. 17. 21:45
13/24 anonim válasza:
Nálam a San Andreas az egyértelmű nyertes. Én inkább a sztoriba szerettem bele.
Amúgy GTA V szerintem túl nagy fa lesz annak a fejszének. Megnéztem a trailert és ha valóban olyan lesz a grafikája meg a kidolgozottsága, akkor hány embernek lesz olyan gépe amin futni fog?
Ja és a GTA nagy vonalakban:
Általában 1-1 emberről szól, aki egy városban új életet kezd (Vice City - Miami, Liberty City - New York, Los Santos - Los Angeles) Kezdetben csak néhány dollárért vállal el kisebb dolgokat az alvilágban, majd később egyre jobban belecsöppen a maffiák/bandák világába. A végén pedig saját ellenőrzésed alatt tarthatod a környéket.
2012. aug. 19. 08:58
14/24 anonim válasza:
Az utsó válaszíró mindent leírt a GTA lényegéről. Amúgy nem akarlak megbántani, de te hol a rákba bújtál el, hogy még 1x sem hallottál, játszottál egy GTA-val sem? Én 6 éves koromban kezdtem a GTA 2-vel aztán a Vice City ami annó hatalmas durranás volt, aztán ismét a 2, megint a Vice City, végül a San Andreas és a GTA 4 (játszottam amúgy az összes résszel). Viszont ezt leírom: Hangulat: Vice City; Szabadság: San Andreas; Grafika: GTA 4. Én játszok a Mafia első részével is, és elmondhatom neked(tek), hogy sztoriban és hangulatban oda-vissza veri az eddigi összes GTA-t még a gyerekkori kedvencemet a Vice City-t is, és én ezt úgy mondom mint egy nagy GTA fan! A GTA V-ről pedig annyit, 2013 tavaszán jön ki (kapjátok be Rocksar) de szerintem jobban lesz optimizálva mint a 4. Áldassék a nevetek ti svéd istenek!
2012. aug. 19. 09:16
15/24 anonim válasza:
San Andreas,egyértelmű.
2012. aug. 19. 15:59
16/24 A kérdező kommentje:
Hallani hallottam róla,de csak nagyjából.Konkrétan részletesebben akartam tudni,amit meg is kaptam,és köszönöm :))
2012. aug. 19. 20:01
17/24 anonim válasza:
Szerintem a San Andreas, legalábbis perpill. ez jön be nekem legjobban :)
Amúgy egyet értek plcsubi-val..a Mafia veri az összeset,pedig csak az 1-el játszottam,de valahogy ahhoz képest nekem butábbak és primitívebbek a GTA-s questek,meg maga a világ is elragadott a régi autók,tommy gunok,szeszcsempészés stb :)
2012. aug. 20. 20:19
18/24 anonim válasza:
Te milyen játék alfajt szeretsz kedves kérdező ebben a stílusban (sandbox)? Árkádos vagy inkább a szimulátoros játékmechanika jön be jobban? Mert ha az árkád, könnyedebb akkor egyértelműen a GTA sorozat, de ha keményebb és valósághűb kihívásra vágysz akkor ott a Mafia (azért nem írom a 2-őt mert az már egy tuningolt grafikájú GTA 4). Egyébként ha meg az abszolút marhulásra vágysz akkor bátran ajánlom a Saint Throw (elnézést ha rosszúl írtam) trilógiát, a világ legjobb GTA klónját némi szerepjátékos beütéssel na meg hülyeséggel. Persze a gépedtől is függ a dolog. Köszönöm az előző válaszolónak, hogy egyetértett velem, mert a Mafia első része, hatalmas alkotás, mind hangilag és látványilag. Aki pedig még nem játszott volna vele, az egy ember történetéről maradt le. Aki pedig utálja mert ez "kopizza" a GTA 3-at, annak azt tudom mondani, hogy cseh barátaink 1999-óta fejlesztették, és úgy jött ki 2002-ben mint egy gyönyörű hangulatos játék. Jah, igen aki nem hisz nekem az kéremszépen írja be, hogy Mafia The city of Lost Heaven intro, és tekerje fel a hangerőt, és kus.soljon be és hallgasson és nézze, mert még egy filmet is bealáz olyan profin van megcsinálva. Aki pedig az elenkezőt állítja, kapja be a ló....
2012. aug. 21. 09:06
19/24 anonim válasza:
A 4 nagyon jól sikerült a készítőknek, de szerintem "egyhangú".. Sok lehetőséged van benne (mehetsz bárba, stand up comedy-re...). De nekem mégis a SA tetszett (sanandreas) jobban! Nézz videókat youube-on, és meglátod melyik tetszik neked!
2012. aug. 21. 11:08
20/24 anonim válasza:
Tudjátok mit? Nehogy már ezen összeveszünk, hogy a GTA melyik legendás része a jobb. Én azt mondom, hogy vegye meg vagy töltse le az összes részt a kérdező, mert mindegyik GTA egy mestermű, amit a Svéd rockerek összeraktak. Én szerintem a GTA 4 fejlettebb ugyan, viszont a San Andreasal sokkal többen játszanak multin. Jaj már megint kezdem xD. Istenem, minden résszel játszani kell mert a GTA olyan Jóóó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!