Minecraft cracked - mi volt ez a morgás?
Figyelt kérdés
békés módban játszom, amióta játszom, aztán csináltam egy új világot, hogy kipróbáljam, milyen a normál mód, aztán hamar abbahagytam, és visszamentem abba a világba amin addig is játszottam, de a normál mód maradt beállítva a békés helyett. ezt nem vettem észre. lementem a bányámba, és valami fura, mintha állati morgást hallottam volna, közben kettővel csökkent az éhség. most akkor a gyomrom korgott, vagy valamilyen szörny adta ki a hangot? mik vannak normál módban, ami békésben nincsen?2012. aug. 15. 16:54
1/3 anonim válasza:
A morgás az a Zombie volt valószínűleg.
Rengeteg szörny van normál módban, pl:
-Creeper
-Enderman
-Spider
-Cave Spider
-Skeleton
-Zombie
-Wolf
-Jockey (pókon lovagló Skeleton)
Érdemes legalább könnyű fokozaton játszani mert úgy tudod átélni a játékélményt.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :) nagyon megijedtem, amikor meghallottam... eleve félek a sötétben...
2012. aug. 15. 20:11
3/3 anonim válasza:
esetleg lehetett Cave (scary) sound = (ilyesztő) bánya hangok... Véletlenszerűen szokta lejátszani.
Volthogy énis békésen játszottam felnéztem a napra és egy sikoly szerőséget hallottam... majdbesz*rtam xD
A hangok: http://www.youtube.com/watch?v=LwcgG7ZYlFE
(én a 10.-t hallottam :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!