Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 2-ben hogy lehet...

Battlefield 2-ben hogy lehet aktiválni?

Figyelt kérdés
Megvan a battlefield 2, és már egy ideje játszok vele, de sehogy se tudtam rájönni, hogyan kell benne bombázni a légvédelmi ágyúhoz hasonló fegyverrel. Légyszi írjátok le. Ja, és ha tudjátok, akkor azt is, hogy lehet-e ajtót nyitni, és ha lehet, akkor hogy. Légyszi normális válaszokat, előre is köszi.

2012. aug. 13. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Parancsnoknak kell lenned hozzá és, ha az meg van, akkor HOME gombot megnyomod és megjelenik egy műholdféle és ott lehet kezelni ezeket.

Régen játszottam ezért nem pontosan emlékszem rá, hogy hogy kell, de annyi hogy "commaner"-t keress és ott lesz mellette valami azzal jelentkezel a posztra és hamarosan lesz egy kérdés, hogy elfogadod-e és akkor nyomj 1 pagu-ot és parancsnok vagy.

2012. aug. 13. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Commander szoktam lenni pont :D Köszi a segítséget ;)
2012. aug. 14. 07:06
 3/6 A kérdező kommentje:
a home billentyű nem működik, megnéztem beállításoknál, és pedig arra van állítva.
2012. aug. 14. 10:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Pedig azzal kéne, de csak ha commander vagy..

Vannak ilyen "osztag vezetők" is azzal nem megy ahome, csak commander, de ha úgyse, akkor nem tudom.. Nekem azzal ment

2012. aug. 14. 18:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom milyen rangok vannak, mindent tudok a játékról, kivéve ezt a 2 dolgot amit leírtam.
2012. aug. 16. 09:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Megvan már, T billentyű :D
2012. aug. 19. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!