Mc Dezse kérdése:
1024mb ramon 128mb-os ati radeon 9200 series videókártyán és 2.4 es processoron milyen játékok futnának?
Figyelt kérdés
Inkáb ilyen akció játékokra gondoltam.2012. aug. 12. 19:04
1/7 anonim válasza:
a ram kevés a videókártya nem túl erős grafikai szempontból
ha netán megtudnád nézni a processzor teljes nevét akkor az is megmondom hogy jó-e!
2/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=_NjyqpgQ-8I ha kell több RAM itt megmutatja hogyan tudod beállítani, hogy a HDD egy részéből RAMot csinálj, persze íg kicsit kevesebb lesz a hely a merevlemezen (annyival amennyit beírsz értéknek)
3/7 anonim válasza:
Semmi. Ez még 10 éve sem számított erősnek. Olyan korú játékok között nézelődj.
4/7 anonim válasza:
első vok.
az amiről te beszélsz az a virtuális memória.
sokat ne várj tőle
max akkor lesz egy kicsit jobb hatása ha több vinyót használsz.
5/7 anonim válasza:
első válaszadó:Nem az volt a kérdés,hogy milyen erős a gépe,hanem hogy milyen játékok futnak rajta.
Engem is érdekelne az értelmes válasz,mert kb hasonló a gépünk van Mc Dezsével.Nekem W7-em van,gondolom Dezsének is.
6/7 A kérdező kommentje:
CPU típusa Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133)
amúgy xp-m van
2012. aug. 13. 18:13
7/7 A kérdező kommentje:
és megpróbáltam azt a ramot hdd-ből nem mutatott több ramot!!
2012. aug. 13. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!