Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Age of Empires 3 problema! Mi...

Age of Empires 3 problema! Mi a teendo?

Figyelt kérdés

Hello! Telepiteni szeretnem az AOE 3-at de nem engedi.Harom reszre van osztva a jatek(3 kulonbozo cd) ezert sorba mountolom be mindharmat! Berakom(mountolom) az elso cd-t tokeletesen felrakja majd keri a masodik cd-t.Berakom(mountolom) azt is majd azt is elkezdi telepiteni.Megy is egy idelyig majd mindig egy adott pontnal leakad es kiirja hogy Internal Error 2350.Majd elkezdi a Roll-Back-et es kiirja a 1603 kodot is.Nem ertem mi lehet a problema mert ezelott nehany oraval a sajat szamitogepemre raktam fel ugyanugy,ugyanazokkal az eljarasokkal es tokeletesen mukodik:) Az operacios rendszeresem a szamitogepen : WINDOWS 7 32 BIT Professional,Laptopon pedig Windows 7 64 BIT Ultimate! De gondolom ez nem kellene problemat okozzon!

Mar keresgeltem a netten a problema utan:hogyan lehetne megoldani,angol forumokon is olvasgattam talaltam pont ilyen problemaju embereket de ok sem kaptak megoldast a problemara! Valami segitseg? Tipp v otlet? Barmit elfogadok

U.I ezt kaptam a 1603 problemaval kapcsolatosan : Setup was unable to find or could not read the language specific setup resource .dll

2012. aug. 12. 13:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!