Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » HA minecraft mester mc-n...

HA minecraft mester mc-n kitiltanak akkor az örökre szól? Vagy fel lehet oldani?

Figyelt kérdés

minecraftban azért tiltottak ki mert 3 szor egymás után beírtam egy szótXDD most azt írja spam guard white message

ki vagy tiltva !! ezt írja ki

2012. aug. 11. 20:25
1 2
 11/15 Wolfenstein2000 ***** válasza:
ki? mikor? hol? miért?
2012. aug. 24. 18:26
 12/15 anonim válasza:
Atyám de öt éves amugy meg spawn guard elöször ki kickel 3 spam után ezt háromszor eljátsza és utána banol szóval kb 9 szer kelet ki irnod ja és wolfeinstein ne irj ilyet ki hogy "(biztos szar)" ha nem ismered ja és a ki irónak ajánlom ne játsz crysis al nem látod a 16 os karikát
2012. szept. 3. 17:14
 13/15 A kérdező kommentje:
na én elmondom én mennyi vagyok és, hogy te mennyinek hiszed magad na én 14 éves vagyok fogadjunk te meg 10 mert annyira nagyon tudsz szidalmazni másokat xD te kis sza*r*os anyá*d*dal alvó se*g*gfej azt sem veszed észre, hogy én már leáltam
2012. szept. 27. 16:32
 14/15 Wolfenstein2000 ***** válasza:
nem, én is 14 vagyok, éshát megnéztem... tényleg nem egy nagy szám szerver, agyon van tömve pluginokkal, haverom úgy kiakadt a szervertől hogy minecraft fan-ból átment CoD fan-ra. és ez komoly, 1 éve minecraftozott, mostmeg várja az új black ops-ot. az eset 2 hete történt, azóta törölte is, ezt mondta hogy szar a minecraft, holott a szerver nemtetszett neki..
2012. szept. 28. 13:36
 15/15 Gábor0254 válasza:
ja 9 éves
2013. márc. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!