GTA SA MP mi lehet a gond? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lenne egy Problémám a GTA San Andreas MP-rel
Sikeresen felraktam a GTA Sand Andreast és a hozzá tartozó MP-t is . Amit a GTA Hungaryról töltöttem le.
A GTA San Andreas mappájába telepítettem is (Rockstar Games-esbe) , de mikor elindítom a MP akkor csatlakozik a szerverre minden tökéletes , de mikor már elkezdenék játszani a GTA SA MP kifagy.....Eddig pedig mindig tökéletesen müködött de most vmiért nem....Ebben szertnék segítséget kérni h mi lehet a baj .... van pár tippem:
1: A játékba raktam be autókat , ruhát , fegyvert , modot
2: Raktam fel hacket is de hack nélkül se müködött
2012. aug. 11. 18:05
1/2 anonim válasza:
Nekem még sosem történt ilyen, de sosem próbáltam módoltal, szóval szerintem az lesz a gond. A 0.3e-t szedd le, az a legújabb.
2/2 anonim válasza:
"A játékba raktam be autókat , ruhát , fegyvert , modot "
a baj forrása itt keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!