Mondanátok egy két mondatot a Devil May Cry 3-4 ről?
Én csak a 3-al játszottam, de a játék és a főszereplő is rögtön a kedvencemmé vált. A harc és a történet egyaránt fontos. Nagyon jó, van benne 1-2 logikai feladvány is, de az se sok. Én nagyon élveztem a 3-at, ami a legjobb volt benne az a főszereplő lazasága, meg hogy hiába akkora az ellenfele mint 2 háztömb ő viccet csinál belőle, meg úgy mindenből. (csak nézd meg a legelső átvezetőt: http://www.youtube.com/watch?v=jtiXwvni6ng ) A 3-nak nem a legjobb a grafikája, de olyan jó cselekménye és hangulata volt hogy bár engem zavarni szokott, itt egyáltalán nem érdekelt a PS2-es grafika. Ha konzolra veszed, ahhoz ajánlott egy is nyelvtudás. Ha meg PC-re akkor kell egy jobb gamepad, mert anélkül kín szenvedés. Én vettem egy PS2 to PC/PS3 átalakítót csak emiatt a játék miatt, és egyáltalán nem bántam meg...sőt. Most akarom megvenni a 4-et, sokak szerint az még jobb lett.
(Bocsi hogy sokat írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!