Milyen játékot ajánlotok pc-re?
Figyelt kérdés
Szeretem a lövöldözős, autós, mászkálós, akció, sandbox játékokat. Eddigi kedvencem az Assassin's Creed, de nem muszály ilyennek lennie. Lehet online játék(csak legyen magyar szerver). Lehet külső vagy belső nézetes is. A lényeg, hogy ingyenes legyen. A gépigény nem számít. köszi2012. aug. 11. 00:39
1/8 anonim válasza:
Fallout GOTY 3 külső vagy belső nézetes ahogy akarod.Open world
2/8 anonim válasza:
Itt egy kis ízelítő.
3/8 anonim válasza:
Meg még egy.
4/8 anonim válasza:
Ez a Fallout New Vegas Ultimate Edition.Hát nem elbújhat mellette akár milyen játék?Mert szerintem igen!
5/8 anonim válasza:
Battlefild 3
aliens vs predator 3
nfs shift 2
maffia 2
flashpoint red river
crysis
doom 3
homefront
swat 4
gta 4 vagy 5
hitman
call of duty
metro 2033
6/8 anonim válasza:
a fallout 3 sem rossz, nekem megvan eredetiben az összes dlc-jével, jópofa játék. De szerintem próbáld ki még a stalker-call of pripyat-ot. Egymagában hagy egy-két kivetnivalót maga után, de föl kell frissíteni a "misery" moddal meg a hozzá tartozó patchel. Szerintem egy kicsivel komolyabb játék.
7/8 anonim válasza:
gta san andreas (és hozzá letöltöd a multiplayert)
8/8 anonim válasza:
Dragon Age
Nagyon jó mászkálós játék próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!