Milyen magyar WOW szerver van, ahol sokan vannak, és a 2.4.3 patchet használja?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 21:07
11/15 anonim válasza:
Amúgy én most a HTTP://WWW.WOWARSENAL.NET szerón játszok szerintem nagyon jó szerver eddigi legjobb amin voltam 1-2 apró bug, S3 vehető, eventek.
az abaj hogy 50-60 player szokott lenni úgyhogy gyertek sokan hagy legyünk még többen :D
12/15 anonim válasza:
pfú basszus az nekem is jóljönne! 70 es funszeró mondjuk. taurizok amúgy most, de valóban tbc ezerszer jobb mint ez a hulladékszar
Payaso
13/15 anonim válasza:
14/15 lostsouls válasza:
ÜDV. nézz fel ide. L70 ról indul, nulll forint de 2gear sett. epic neck trinket back. full skillek az alapokból ( fishintől kezdve, mindenig ami nem proff skill.
epic mount és 60 as riding, full bag carakternél és banknál.
a server német, és a game is néhány helyen németül ad meg megnevezéseket de ez a legkevesebb.
most indulhatott a dolog, de sztem befutó lehet!
lostsoul ingame.
15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Most nyílt egy új magyar BC szerver. Outlander wow ezt keressétek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!