Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen basszus gitárt vegyek?

Milyen basszus gitárt vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék venni egy basszus gitárt elszeretnék kezdeni gitározni és tudnátok linkelni egy gitárt amihez minden van mert nem is nagyon tudom hogy mikell hozzá erősítő vagy valami.14/F

2012. aug. 9. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell hozzá erősítő, de célszerű, mert a legtöbb lényeges dolgot úgy tudod meghallani és kigyakorolni.

De ha van számítógéped és benne egy fejlettebb hangkártya, azon keresztül is lehet használni, még ha nem is ugyanaz az élmény.

Mennyi pénzt szánnál rá? A kezed mekkora? Mert ha kicsi, akkor lehet, hogy egy rövidebb nyakú modell kéne először...

2012. aug. 9. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Közepes méretű a kezem de bal kezes vagyok.És ha tudnátok adni egy linket ami egy komplett "szett" aminek segítségével tudok itthon rajta játszani azt megköszönném.
2012. aug. 9. 19:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Balkezes szett? Az nem lesz egyszerű... A szettek általában jobbkezesek.

Itt találtam egyet, egyébként te is rákereshetsz a Google-ben, ha beírod:

balkezes basszus szett

[link]

De bármelyik hangszerboltban ajánlanak neked mindenféle szükséges tartozékot, kell egy heveder, egy tok, egy kábel (valami jobb minőség, ne az, amit gyárilag adnak), egy hangoló, egy készlet tartalék húr legalább. Ha belefér, egy 10-15W-os gyakorló erősítő minimum.

Balkezes baaszusok itt vannak:

[link]

[link]

2012. aug. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!