Ha magasabb grafikai minőségre rakom a játékot miért lassul be?
Figyelt kérdés
A lotr bfme játékot feltettem a gépre, de már eleve elég nehezen indul el. Alacsony grafikai minőségre állítva még egész jó tempó van de ha közepesre rakom belassul az egész. Tudok vele valamit csinálni, mert direkt a gyönyörű grafikája miatt telepítettem fel ezt a játékot. Vagy a gép nem elég jó hozzá? Hp Compaq 6830s notebookom van. Aki tud segítsen lécci én nem értek ezekhez a gépigény stb.hez.2012. aug. 9. 08:05
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, elnéztem HP Compaq 6730s a notebookom.
2012. aug. 9. 08:24
2/7 anonim válasza:
Itt a gép igény az ajánlottat nézd!
3/7 anonim válasza:
Ez a második rész gép igénye.
4/7 anonim válasza:
Megnéztem a gépedet is hát sajna azt kell mondanom hogy gyengécske próbáld a grafikát visszavenni egy kicsit!
5/7 anonim válasza:
Ezzel csak annyit tudsz tenni, hogy skirmisht játszol egy ellenfél ellen, kis pályán. Ott fentebb veheted a grafikát, mivel nem terheli annyira a rendszert. A történeti szálat jó ha mediumon élvezhetően tudod játszani.
6/7 anonim válasza:
úgy tűnik a géped olyan mint a harmatos veréb fing
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó "harmatos veréb fing" XD
XD.....hát azé jó kis gépecske ez a sims3- at is elég jól vitte, de ezzel meglepett. Akkor GTA 5-el ne is próbálkozzak?! :D
2012. aug. 9. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!